Hoe lang duurt revisie van mijn fietsaccu?

Doorlooptijd bij Fietsaccu-revisie.nl

Op het moment dat u een bestelling plaatst wordt er automatisch een bericht doorgezet naar ons reparatiecentrum met informatie over uw bestelling (accutype, ordernummer, gewenste capaciteit). Deze informatie vindt u tevens terug op de factuur en in de bevestigingsmail wanneer de bestelling succesvol verwerkt is. 

Wij hanteren voor elke order een zogenaamde doorlooptijd: de tijd die nodig is voor het testen, reviseren en retour zenden van uw fietsaccu. Deze tijd is variabel en afhankelijk van de drukte. U kunt de actuele doorlooptijd voor onze dienstverlening terugvinden bij de specificaties op de productpagina van uw accu en op de homepage. Op dit moment geldt dat wij een doorlooptijd hanteren van 12 werkdagen vanaf het moment dat de accu in het reparatiecentrum aangekomen is. Wij ontvangen uw accu doorgaans een dag nadat u deze opstuurt.

Als de accu succesvol door de test en de revisie gekomen is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. In dit bericht treft u verder een trackingcode aan, zodat u de retourzending kunt volgen.