Tijdens de feestdagen is onze werkplaats tijdelijk gesloten, waardoor wij van 10 t/m 31 dec. niet altijd aan de gebruikelijke doorlooptijd van 2 weken kunnen voldoen. Krijgen wij uw accu na 10 december binnen? Dan is het mogelijk dat u deze pas in de eerste week van januari retour ontvangt.

Hoe lang duurt revisie van mijn fietsaccu?

Doorlooptijd bij Fietsaccu-revisie.nl

Op het moment dat u een bestelling plaatst wordt er automatisch een bericht doorgezet naar ons reparatiecentrum met informatie over uw bestelling (accutype, ordernummer, gewenste capaciteit). Deze informatie vindt u tevens terug op de factuur en in de bevestigingsmail wanneer de bestelling succesvol verwerkt is. 

Wij hanteren voor elke order een zogenaamde doorlooptijd: de tijd die nodig is voor het testen, reviseren en retour zenden van uw fietsaccu. Deze tijd is variabel en afhankelijk van de drukte. U kunt de actuele doorlooptijd voor onze dienstverlening terugvinden bij de specificaties op de productpagina van uw accu en op de homepage. Op dit moment geldt dat wij een doorlooptijd hanteren van 2 weken vanaf het moment dat wij de accu ontvangen in het reparatiecentrum. Wij ontvangen uw accu doorgaans een dag nadat u deze opstuurt.

Als de accu succesvol door de test en de revisie gekomen is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. In dit bericht treft u verder een trackingcode aan, zodat u de retourzending kunt volgen.