ANWB fiets accu revisie voor e-bike

Kunt u minder kilometers met uw elektrische ANWB fiets afleggen dan voorheen? Als gevolg van slijtage neemt vaak na 5 jaar de actieradius van uw fiets af, maar gelukkig kunnen wij uw ANWB accu reviseren.


ANWB fiets accu revisie: het proces

Uw ANWB accu reviseren werkt in drie strappen:

Union accu kopen

1. U stuurt de oude ANWB e-bike accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u de accu die hoort bij uw ANWB elektrische fiets en geeft aan wat de capaciteit van de batterij moet worden. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per e-mail instructies en een verzendlabel. De oude accu kunt u in een doos verpakken en vanaf een PostNL pakketpunt naar ons reparatiecentrum sturen. Door gebruik te maken van ons verzendlabel wordt het pakketje gratis verzonden. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode.

ANWB accu reviseren

2. De ANWB fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw accu getest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie: enkel de battery pack met versleten energiecellen gaan we vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen.

ANWB accu retour

3. U ontvangt de accu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de ANWB accu succesvol door de test en de reparatie gekomen is. In die e-mail vindt u verder instructies voor het gebruik van de accu na revisie. Door het volgen van de handleiding wordt de maximale capaciteit zo snel mogelijk bereikt. 

Waarom via Fietsaccu-revisie.nl uw ANWB accu reviseren?

Wanneer de energiecellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de meeste andere onderdelen van de e-bike vaak nog in prima conditie. Dit maakt het natuurlijk extra zonde om een volledig nieuwe ANWB fiets accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager kunnen wij uw ANWB accu reviseren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als in het reparatiecentrum blijkt dat wij de accu niet kunnen reviseren hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken komt uw ANWB e-bike accu gewoon in aanmerking voor revisie en heeft u recht op 12 maanden garantie.

Vragen over ANWB fiets accu revisie

Staat de accu van uw ANWB elektrische fiets niet op onze website? Vul dan het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op of mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.