COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

ANWB fiets accu revisie voor e-bike

Kunt u minder kilometers met uw elektrische ANWB fiets afleggen dan voorheen? Als gevolg van slijtage neemt vaak na 5 jaar de actieradius van uw fiets af, maar gelukkig kunnen wij uw ANWB accu reviseren.


ANWB fietsaccu revisie: het proces

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per e-mail instructies en een verzendlabel. De oude accu kunt u in een doos verpakken en naar ons reparatiecentrum sturen. Door gebruik te maken van ons verzendlabel wordt het pakketje gratis verzonden.

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw accu getest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie: enkel de battery pack met versleten energiecellen gaan we vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden.

Waarom via Fietsaccu-revisie.nl uw ANWB accu reviseren?

Wanneer de energiecellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de meeste andere onderdelen van de e-bike vaak nog in prima conditie. Dit maakt het natuurlijk extra zonde om een volledig nieuwe ANWB fiets accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen wij uw ANWB accu reviseren.

Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als tijdens het repareren van uw ANWB fietsaccu blijkt dat we de accu niet kunnen herstellen, zijn er voor u geen kosten. Normaalgesproken komt uw ANWB e-bike accu gewoon in aanmerking voor revisie en heeft u recht op 24 maanden garantie.

Vragen over ANWB fietsaccu revisie

Staat de accu van uw ANWB elektrische fiets niet op onze website? Vul dan het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op of mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp