ANWB fietsaccu revisie

Kunt u minder kilometers met uw elektrische ANWB fiets afleggen dan voorheen? Als gevolg van slijtage neemt vaak na 5 jaar de actieradius van uw fiets af, maar gelukkig kunnen wij uw ANWB accu reviseren.

ANWB fietsaccu: veelgestelde vragen

Wat is ANWB fietsaccu reviseren precies?

Onze reparateurs vervangen het battery pack met versleten energiecellen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. De accu is weer zo goed als nieuw en er kan weer jaren op de e-bike gefietst worden met een groter bereik.

Is reviseren voordeliger dan een nieuwe ANWB fietsaccu kopen?

Tijdens revisie worden alleen de energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica behouden blijven. Dit levert een behoorlijke kostenbesparing op en hierdoor is reviseren meestal voordeliger dan het kopen van een nieuwe ANWB accu.

Wanneer moet uw ANWB fietsaccu vervangen worden?

De capaciteit van een fietsbatterij neemt ieder jaar af. Dit komt doordat de batterijcellen onderhevig zijn aan slijtage. Er kunnen steeds minder kilometers gefietst worden en uiteindelijk na ongeveer 4-6 jaar is de batterij compleet versleten.

Wat zijn de mogelijkheden voor uw ANWB fiets accu?

Wij kunnen uw ANWB accu vaak zonder problemen reviseren. Staat de accu van uw ANWB elektrische fiets niet op onze website? Vul dan het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op of mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp