Protanium accu revisie

Uw Protanium accu presteert steeds slechter? Het is niet noodzakelijk om een nieuwe accu te kopen. Wij kunnen zonder problemen uw Protanium accu reviseren. U heeft de mogelijkheid om zelf het capaciteit van de batterij te kiezen.

Veelgestelde vragen over de Protanium accu

Waarom gaat mijn Protanium accu sneller leeg?

Tekenen van slijtage, zoals een kleiner bereik en het uitvallen van de accu, komen aan het eind van de levenscyclus steeds vaker voor. Een versleten fietsaccu kan minder energie opslaan en zal dus eerder weer opgeladen moeten worden. Zeker bij een heuvelachtig parcours en lagere temperaturen is het verschil goed merkbaar.

Protanium accu reviseren of nieuw kopen?

Het voordeel van revisie is dat uw accu altijd hersteld kan worden wanneer de accu nog ondersteuning geeft. Sommige Protanium accu's zijn niet meer nieuw te verkrijgen, maar kunnen wel nog hersteld worden. Bij Protanium accu revisie worden enkel de slijtageonderdelen vervangen, waardoor de accu van binnen eigenlijk weer als nieuw is.

Is het mogelijk de actieradius van mijn Protanium batterij te vergroten?

Nadat de oude energiecellen vervangen zijn is de accu weer als nieuw en kan de oorspronkelijke fietsafstand weer zonder moeite bereikt worden. Bijkomend voordeel van revisie is dat er ook accucellen met een hogere energiedichtheid geplaatst kunnen worden, waardoor u nog grotere afstanden kunt afleggen.

Kunnen jullie in alle gevallen mijn Protanium accu reviseren?

De meeste modellen, zoals de Protanium BP-L24100ICW en de BP-L2410SH1 komen in aanmerking. Staat de Protanium accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp