COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Protanium accu revisie voor e-bike

Uw Protanium accu presteert steeds slechter? Het is niet noodzakelijk om een nieuwe accu te kopen. Wij kunnen zonder problemen uw Protanium accu reviseren. U heeft de mogelijkheid om zelf het capaciteit van de batterij te kiezen.


Protanium accu revisie voor e-bike: wat zijn de stappen?

U kiest de Protanium accu van uw elektrische fiets en selecteert de gewenste capaciteit van de batterij. Nadat u besteld heeft ontvangt u per e-mail een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis verzonden. 

In het reparatiecentrum wordt de behuizing van uw accu vakkundig opengemaakt en enkel de battery pack van uw huidige Protanium accu vervangen door krachtige nieuwe cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd.

Protanium accu reviseren: onze voordelen

In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw Protanium e-bike accu na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe accu te kopen, als wij voor een lager bedrag uw Protanium accu reviseren. Daarbij heeft u de optie om zelf de capaciteit van de batterij te kiezen.

Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Vandaar dat achteraf betalen mogelijk is. Blijkt dat uw Protanium accu niet te repareren is? Dan hoeft u ook niets te betalen. Bij een succesvolle revisie heeft u recht op 24 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Protanium accu reviseren? Ik zie mijn model niet

Staat de Protanium accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp