Protanium accu revisie voor e-bike

Uw Protanium accu presteert steeds slechter? Het is niet noodzakelijk om een nieuwe accu te kopen. Wij kunnen zonder problemen uw Protanium accu reviseren. U heeft de mogelijkheid om zelf het vermogen van de batterij te kiezen.


Protanium accu revisie voor e-bike: wat zijn de stappen?

Revisie van uw Protanium accu werkt heel eenvoudig in drie stappen:

Protanium accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Protanium accu op voor reparatie

U kiest de Protanium accu van uw elektrische fiets en selecteert het gewenste vermogen van de batterij na revisie. Nadat u besteld heeft ontvangt u per e-mail een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis via PostNL verzonden.

Protanium accu reviseren

2. Uw Protanium fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door krachtige nieuwe cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de Protanium accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Protanium accu retour

3. De fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol voltooid is, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden wordt. In deze e-mail vindt u ook instructies voor het gebruik van de accu na revisie. De maximale capaciteit van de batterij wordt zo snel mogelijk gehaald als u deze instructies volgt.

Uw Protanium accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: garantie & service

In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw Protanium e-bike accu na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe accu te kopen, als wij voor een lager bedrag uw Protanium accu reviseren. Daarbij heeft u de optie om zelf het vermogen van de batterij te kiezen.

Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Blijkt dat revisie van uw Protanium accu niet mogelijk is? Dan hoeft u ook niets te betalen. Bij een succesvolle revisie heeft u recht op 12 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Protanium accu reviseren? Ik zie mijn model niet

Staat de Protanium accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl.