COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Matrabike accu reviseren

Verder fietsen met uw Matrabike accu? Vaak zijn de accu-cellen van uw e-bike na enkele jaren opgebruikt. Gelukkig kunnen wij uw Matrabike accu vaak herstellen en daarbij ook nog eens de capaciteit vergroten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Matrabike accu kopen?

Bij ons kunt u de nieuwe capaciteit van uw Matrabike accu zelf bepalen. Een vergroting van de capaciteit behoort ook tot de mogelijkheden. Na het voltooien van uw bestelling stuurt u de accu naar ons reparatie-adres. Hier wordt de behuizing geopend en de cellen vervangen. Ten slotte ontvangt u uw Matrabike weer als nieuw terug met 1 jaar garantie.

De mogelijkheden voor uw Matrabike accu

Voor hulp of advies over uw Matrabike batterij kunt u bij onze klantenservice terecht. Neem telefonisch contact op tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.