Matrabike accu revisie

Verder fietsen met uw Matrabike accu? Vaak zijn de accu-cellen van uw e-bike na enkele jaren opgebruikt. Gelukkig kunnen wij uw Matrabike accu vaak herstellen en daarbij ook nog eens de capaciteit vergroten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Veelgestelde vragen over de Matrabike accu

Matrabike accu kopen of laten herstellen?

Het kopen van een nieuwe Matrabike batterij is niet nodig. Revisie is een goedkoper alternatief, waar altijd gebruik wordt gemaakt van A-merk batterijcellen. Bij veel Matrabike accumodellen worden niet alleen de cellen, maar ook de elektronica vervangen. De accu is van binnen volledig nieuw, alleen de behuizing blijft behouden.

Na hoeveel jaar moet een Matrabike accu vervangen worden?

De levensduur van een Matrabike e-bike accu is gemiddeld vier jaar. De fietsaccu verliest bij iedere laadbeurt een beetje capaciteit en er kan uiteindelijk nog maar enkele kilometers gefietst worden.

Kunnen jullie mijn Matrabike accu reviseren?

De kans is groot dat Matrabike accu revisie mogelijk is. Vindt u uw accumodel niet terug in bovenstaande overzicht? Dit betekent niet dat we uw batterij niet kunnen herstellen. Onze klantenservice vertelt u graag over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp