Tijdens de feestdagen is onze werkplaats tijdelijk gesloten, waardoor wij van 10 t/m 31 dec. niet altijd aan de gebruikelijke doorlooptijd van 2 weken kunnen voldoen. Krijgen wij uw accu na 10 december binnen? Dan is het mogelijk dat u deze pas in de eerste week van januari retour ontvangt.

Matrabike accu reviseren

Verder fietsen met uw Matrabike accu? Vaak zijn de accu-cellen van uw e-bike na enkele jaren opgebruikt. Gelukkig kunnen wij uw Matrabike accu vaak herstellen en daarbij ook nog eens de capaciteit vergroten.


Matrabike accu kopen?

Bij ons kunt u de nieuwe capaciteit van uw Matrabike accu zelf bepalen. Een vergroting van de capaciteit behoort ook tot de mogelijkheden. Na het voltooien van uw bestelling stuurt u de accu naar ons reparatie-adres. Hier wordt de behuizing geopend en de cellen vervangen. Ten slotte ontvangt u uw Matrabike weer als nieuw terug met 1 jaar garantie.

De mogelijkheden voor uw Matrabike accu

Voor hulp of advies over uw Matrabike batterij kunt u bij onze klantenservice terecht. Neem telefonisch contact op tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.