Halfords fietsaccu revisie

Merkt u dat het bereik van uw Halfords accu steeds verder terugloopt? Uw versleten Halfords accu reviseren biedt een aantal voordelen. Zo hoeft u geen nieuwe accu te kopen en heeft u ook nog eens de mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden.

Veelgestelde vragen over de Halfords fietsaccu

Wanneer moet ik mijn Halfords fietsaccu vervangen?

Gemiddeld heeft een fietsaccu een levensduur van 4-6 jaar. De li-ion cellen in de batterij zijn onderhevig aan slijtage en verliezen aan capaciteit tijdens iedere laadbeurt. Veel fietsers merken na verloop van tijd dat de accu minder goed presteert.

Hoe werkt Halfords accu revisie?

Tijdens het revisieproces wordt het complete opgebruikte batterijpakket uit de accu gehaald en vervangen door een A-merk nieuw pakket. Het kopen van een nieuwe Halfords batterij is niet nodig, want de accu is na deze vervanging weer als nieuw.

Is Halfords accu reviseren in alle gevallen mogelijk?

Geeft uw Halfords fietsaccu nog trapondersteuning in de e-bike? Dan is een revisie vrijwel altijd uitvoerbaar. Nog meer vragen over revisie of persoonlijk advies nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder. Op werkdagen zijn we telefonisch of via e-mail bereikbaar.

We helpen u via WhatsApp