COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Halfords accu revisie voor e-bike

Merkt u dat het bereik van uw Halfords accu steeds verder terugloopt? Uw versleten Halfords accu reviseren biedt een aantal voordelen. Zo hoeft u geen nieuwe accu te kopen en heeft u ook nog eens de mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden.


Halfords accu reviseren: zo werkt het

Reviseren van uw Halfords accu werkt eigenlijk heel eenvoudig: Kies de batterij die bij uw e-bike hoort en selecteer de gewenste accu-capaciteit. U ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail samen met de benodigde verzendinstructies. Het pakketje met ons verzendlabel kan daarna kosteloos opgestuurd worden ter reparatie.

Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de versleten battery pack vervangen. Nieuwe accu-cellen worden teruggeplaatst om ervoor te zorgen dat u de komende jaren weer profiteert van een grotere actieradius. Na afloop ontvangt u de accu met 24 maanden garantie retour op uw adres.

Is revisie van mijn Halfords accu mogelijk?

Staat de accu van uw Halfords elektrische fiets niet in dit overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden voor uw batterij. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.