COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Gazelle accu revisie

Geeft uw Gazelle accu nog maar kort ondersteuning? Gelukkig kunnen onze reparateurs uw versleten Gazelle accu reviseren, zodat u geen nieuwe accu hoeft te kopen. Gazelle accu revisie is mogelijk voor onderstaande modellen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gazelle accu revisie: het proces

Uw Gazelle accu reviseren werkt eenvoudig online: selecteer uw accu en kies het gewenste capaciteit van de batterij na revisie. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte Gazelle fietsaccu kosteloos verzonden worden met behulp van ons verzendlabel.

Als blijkt dat de energiecellen van uw Gazelle accu versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij eerst de gebruikte batterij uit de behuizing verwijderen. De oude battery pack van uw Gazelle accu vervangen wij voor een volledig nieuwe met verse Samsung of Panasonic cellen.

Gazelle accu reviseren: service en garantie

De meeste componenten van uw elektrische Gazelle accu zijn na enkele jaren nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een volledig nieuwe Gazelle accu te kopen, zeker als u deze voor een lager bedrag kunt laten reviseren en daarbij ook nog eens de capaciteit kunt uitbreiden. Wanneer de batterij succesvol hersteld is heeft u bij Fietsaccu-revisie.nl altijd recht op 24 maanden garantie.

Wij begrijpen dat u liever wil wachten met betalen totdat de accu retour gekomen is. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Blijkt dat we uw Gazelle accu niet kunnen repareren? Dan zijn er voor u geen kosten.

Kunnen jullie mijn Gazelle accu repareren: ik zie mijn model niet?

Kunt u de accu van uw Gazelle elektrische fiets niet terugvinden in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw batterij zijn en kunnen helpen bij het selecteren van de juiste revisie-optie. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp