Gazelle accu revisie

Geeft uw Gazelle accu nog maar kort ondersteuning? Gelukkig kunnen onze reparateurs uw versleten Gazelle accu reviseren, zodat u geen nieuwe accu hoeft te kopen. Gazelle accu revisie is mogelijk voor onderstaande modellen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gazelle accu: veelgestelde vragen

Waarom gaat mijn Gazelle Innergy accu snel leeg?

Gebruikers van de accu Gazelle Orange merken dat de accuprestaties na verloop van tijd afnemen. De fietsafstand wordt steeds kleiner en de accu kan zelfs uitvallen. Deze problemen zijn te wijten aan slijtage van de energiecellen.

Gazelle accu revisie of nieuw?

Als de Gazelle batterij versleten is staat men voor een keuze: de Gazelle accu reviseren of nieuw kopen? Voordelen van revisie zijn de relatief lage prijs en de mogelijkheid tot capaciteitsverhoging. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Accu elektrische fiets Gazelle actieradius vergroten?

De actieradius van uw fietsaccu Gazelle kan door middel van een revisie eenvoudig vergroot worden. Wanneer u kiest voor een capaciteit die 25% groter is dan voorheen, mag u verwachten dat het aantal kilometers dat u kon fietsen toen de accu nieuw was ook met max. 25% stijgt.

Kan ik mijn Gazelle accu zelf reviseren?

Het is zeer onverstandig om uw Gazelle accu zelf te repareren. Dit kan niet alleen de batterij onherstelbaar beschadigen, maar ook het risico op onveilige situaties is zeer groot. Het binnenwerk van een fietsaccu is zeer complex en een succesvolle revisie vereist ervaring en de juiste (test)apparatuur.

Voor meer vragen neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 013 - 2045014 of stuur een e-mail naar: info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp