Gazelle accu revisie: Platina, Goud, Zilver, Brons

Geeft uw Gazelle accu nog maar kort ondersteuning? Gelukkig kunnen onze reparateurs uw versleten Gazelle accu reviseren, zodat u geen nieuwe accu hoeft te kopen. De volgende Gazelle accu modellen (o.a. de Innergy brons, zilver, goud of platina) komen in aanmerking voor revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gazelle fietsaccu revisie: het proces

Revisie van uw versleten Gazelle accu verloopt volgens 3 eenvoudige stappen:

Gazelle gold, silver, bronze accu bestellen

1. Stuur uw Gazelle fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U kiest de Gazelle accu die hoort bij uw e-bike en selecteert het gewenste vermogen van de accu na revisie (zilver, goud of platina). Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte Gazelle fietsaccu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis opgestuurd naar het reparatie-adres.

Gazelle innergy accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Gazelle accu

Wanneer wij uw Gazelle accu ontvangen hebben in ons reparatiecentrum wordt deze kort getest om de actuele conditie van de batterij te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij alleen de oude batterypack uit de behuizing verwijderen en volledig nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic terugplaatsen. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen.

Gazelle innergy accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de Gazelle accu succesvol uit de reparatie en de test gekomen is ontvangt u een e-mail. Zo weet u precies wanneer u de accu na revisie retour mag verwachten. In deze e-mail wordt verder uitgelegd hoe u accu zo snel mogelijk op de maximale capaciteit kunt brengen.

Gazelle accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: service en garantie

De meeste componenten van uw elektrische Gazelle accu zijn na enkele jaren nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een volledig nieuwe Gazelle accu te kopen, zeker als u deze voor een lager bedrag kunt laten reviseren en daarbij ook nog eens de capaciteit kunt uitbreiden. Wanneer de batterij succesvol hersteld is heeft u bij Fietsaccu-revisie.nl altijd recht op 12 maanden garantie.

Wij begrijpen dat u liever wil wachten met betalen totdat de accu retour gekomen is. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Blijkt dat we uw accu niet kunnen herstellen? Dan zijn er voor u geen kosten.

Kunnen jullie mijn Gazelle accu reviseren: ik zie mijn model niet?

Kunt u de accu van uw Gazelle elektrische fiets niet terugvinden in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw batterij zijn en kunnen helpen bij het selecteren van de juiste revisie-optie. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.