COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: QwicKemp Starley
Type: Base, Trend, Enduro 2.0
Capaciteit: 6 / 8 / 10 Ah (216 / 288 / 360 Wh)
Volt: 36v

U kiest eerst de capaciteit van het nieuwe binnenwerk dat in uw accu geplaatst gaat worden. Na het voltooien van de bestelling kunt u de versleten accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum wordt het versleten battery pack uit de behuizing gehaald. Nieuwe A-grade cellen plaatsen we terug, waardoor u weer jaren plezier heeft van een groter bereik. De verzendinstructies krijgt u automatisch per e-mail.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

10 juni

Details+

Details 36v Qwic Base / Trend accu

De accu heeft door de fabrikant verschillende typenummers meegekregen waaronder: 85410. Verschillende elektrische fietsen van Qwic en Kemp Starley (t/m 2010) uitgerust met deze accu: Qwic Base (1e generatie), Qwic Trend (1e generatie), Kemp Starley Enduro 2.0


Hoe werkt het precies?

Nadat wij uw versleten batterij ontvangen hebben, wordt de behuizing opengemaakt om de oude cellen te verwijderen. Verse A-grade cellen worden teruggeplaatst, zodat u weer jaren vooruit kunt met de accu.
› Klik hier voor meer informatie over het proces


Wat mag u verwachten van de nieuwe cellen?

De door u gekozen capaciteit bepaalt voor een groot gedeelte het bereik van de gereviseerde accu. Echter, behalve de capaciteit zijn er diverse factoren rechtstreeks van invloed op de actieradius, waardoor het lastig is om vooraf te bepalen hoe ver u met de accu kunt fietsen.

Origineel had deze accu 6, 8 of 10 Ah:

  • Kiest u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 45% groter (t.o.v. 6 ah)
  • Kiest u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 80% (t.o.v. 6 Ah)
  • Kiest u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 140% (t.o.v. 6 Ah)

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van uw accu

Specificaties+

Merk accu Qwic
Accu model 36v Base / Trend (eerste generatie)
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 6 / 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 216 / 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299