Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert uw Batavus Stratos E-go accu niet meer zoals u voorheen gewend wast? In dat geval is er waarschijnlijk sprake van slijtage. Het vervangen van de oude accu voor een gloednieuw exemplaar is echter niet goedkoop. Bij reviseren wordt alleen de battery pack van de oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Stratos E-go accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en ontvangt de accu met nieuwe energiecellen terug.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Details+

Batavus Stratos E-go revisie: wat zijn de stappen?

Batavus Stratos E-go accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude Batavus Stratos E-go fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Batavus Stratos E-go fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel.

Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Batavus Stratos E-go accu reviseren

2. De Batavus Stratos E-go fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte test onderworpen. Deze test is bedoeld om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Batavus Stratos E-go accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een email. Zo weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, helemaal leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%. Door de batterij op te laden tot 100% en vervolgens volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen) meet het BMS weer nauwkeurig wat de actuele capaciteit van de accu is.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Batavus Stratos E-go?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • gevraagde hoeveelheid trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Batavus Stratos E-go reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw elektrische fiets(accu) na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe fietsaccu aan te schaffen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Specialist in het reviseren van fietsaccu’s:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Batavus door ons gereviseerd worden. Dagelijks verrichten onze reparateurs meerdere fietsaccu revisies en dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij ook voor de meer complexe modellen een passende oplossing vinden.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte fietsmodel of vermogen? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Fietsmerk Batavus
Fietsmodel Stratos E-go
Modeljaar fiets 2015
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 8,8 Ah
Vermogen originele accu in Wh 317 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden