COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Accell Group, Batavus, Sparta
Type: RemovE kettingkast accu
Plaats: Kettingkast
Capaciteit: 8,7 Ah (313 Wh)
Volt: 36v

Kies eerst de nieuwe laadcapaciteit van de batterij. Bij de RemovE kettingkast accu plaatsen een nieuwe batterij met dezelfde capaciteit (8,7 Ah). De versleten accu stuurt u gratis op naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en bij slijtage worden nieuwe accu-cellen in de behuizing gezet. Uitgebreide instructies ontvangt u, samen met het verzendlabel, na plaatsing van de bestelling.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

19 juni

Details+

Details RemovE kettingkast 36v

De accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: 50250 en 41122046Verschillende e-bikes van Batavus en Sparta zijn uitgerust met de RemovE kettingkast accu.

Batavus
Tierra E-go, Fuego E-go, Mambo E-go, Marcato E-go

Sparta
E-moton X2, E-motion X3 


Hoe gaan we te werk?

In ons reparatiecentrum wordt de accu geopend en worden de versleten cellen vervangen door A-grade cellen. Deze maken het mogelijk dat u weer jarenlang kunt profiteren van een grotere actieradius. De garantie is standaard 24 maanden.
› Klik hier voor meer informatie over het proces


Hoe presteert mijn accu na afloop?

Door het gebruik van verse A-grade energiecellen is uw accu weer klaar voor jaren intensief gebruik. De capaciteit (Ah) is bepalend voor de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen. Er zijn daarbij verschillende omgevingsfactoren van invloed op de actieradius. Om die reden is het bereik van een gereviseerde accu lastig in kilometers uit te drukken. 

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van uw RemovE kettingkast accu

Specificaties+

Merk accu RemovE
Accu model Kettingkast accu 36v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Kettingkast
Capaciteit originele accu in Ah 8,7 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 313 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 324