Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Accel Group, Batavus, Sparta
Type: RemovE kettingkast accu
Energiecel: Li-Ion
Plaats accu: Kettingkast
Vermogen originele accu: 8,7 Ah (313 Wh)
Volt: 36v


Kies middels de blauwe knop het vermogen van de accu na revisie. Bij de RemovE kettingkast accu plaatsen een nieuwe batterij met dezelfde capaciteit (8,7 Ah). De versleten accu stuurt u gratis op naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en bij slijtage plaatsen wij een nieuwe battery pack in de behuizing. Uitgebreide instructies ontvangt u, samen met het verzendlabel, na plaatsing van de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met de RemovE kettingkast accu 36v

De accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: 50250 en 41122046Verschillende e-bikes van Batavus en Sparta zijn uitgerust met de RemovE kettingkast accu.

Batavus

Batavus Tierra E-go, Batavus Fuego E-go, Batavus Mambo E-go, Batavus Marcato E-go

Sparta

Sparta E-moton X2, Sparta E-motion X3 

RemovE kettingkast accu revisie: wat zijn de stappen?

RemovE kettingkast accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude RemovE kettingkast accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw RemovE kettingkast fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Na verzending ontvangt u tevens een track&trace code.

RemovE kettingkast accu reviseren

2. De versleten RemovE kettingkast accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een capaciteitstest om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Afsluitend wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

RemovE kettingkast accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu teruggezonden wordt. In deze e-mail vindt u verder instructies voor gebruik van de accu na revisie. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu is het aan te raden om de accu een aantal keren volledig op te laden en vervolgens helemaal leeg te rijden. 

Wat mag u verwachten van de RemovE kettingkast accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren (zoals parcours en tegenwind)
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen, hetgeen een positief effect heeft op de actieradius van uw elektrische fiets.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos en verzekerd door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Sparta en Batavus door ons gereviseerd worden, dus ook de 36v accu die in de kettingkast verwerkt zit. Fietsaccu-revisie.nl is als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

De zekerheid van 12 maanden garantie (no cure, no pay):
In sommige gevallen levert een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties. In dat geval proberen wij samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het juiste accu-model? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu RemovE
Accu model Kettingkast accu 36v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Kettingkast
Capaciteit originele accu in Ah 8,7 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 313 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden