Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Accel Group, Batavus, Phylion, Sparta
Type: E-motion 240 Wh
Plaats: Bagage
Vermogen originele batterij: 10 Ah (240 Wh)
Volt: 25,9v

Kies het vermogen van uw accu na revisie. Het vermogen is van invloed op uw actieradius. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de E-motion 240 Wh accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum worden de versleten energiecellen vervangen. Zo wordt het bereik van uw versleten accu aanzienlijk vergroot. Uitgebreide verzendinstructies volgen per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met 240 Wh E-motion accu

Deze accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: 2911086429110753. Diverse e-bikes van Batavus en Sparta zijn uitgerust met deze fietsaccu. 

Batavus

Batavus Lucca E-go, Batavus Genova E-go (2012-2013) 

Sparta

Sparta E-motion C1, Sparta E-motion C2 (2011-2013), Sparta E-motion C3 (2011-2012), Sparta E-motion CS2, Sparta Pick-up Electric (2011-2013) , Sparta Granny Electric, Sparta Country Tour Electric (2011-2013), Sparta Amazone 4 Life Electric (2012-2013)

E-motion 240 Wh accu revisie: wat zijn de stappen?

E-motion 240 Wh accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw E-motion 240 Wh fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

E-motion 240 Wh accu reviseren

2. Uw E-motion 240 Wh fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test. Hiermee wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

[merk X, type X] accu retour

3. De E-motion 240 Wh fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol voltooid is. In dit bericht vindt u verder instructies voor heringebruikname van de accu na revisie. Wij adviseren klanten om de gereviseerde accu eerst volledig op te laden en daarna in een keer bijna geheel te ontladen (zonder tussentijds bijladen).

Wat mag u verwachten van de E-motion 240 Wh accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours of tegenwind
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen, hetgeen een positief effect heeft op de actieradius van uw elektrische fiets.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogwaardige kwaliteit energiecel:
Behalve de capaciteit speelt ook de kwaliteit van de energiecellen een cruciale rol voor de actieradius en levensduur van de batterij. De A-grade energiecellen die in de oude behuizing geplaatst worden zijn alleen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Vrijwel alle fietsaccu’s van Batavus en Sparta kunnen door onze reparateurs gereviseerd worden, ook de 240 Wh E-motion accu. Fietsaccu-revisie.nl is als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu E-motion
Accu model 240wh
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 240 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden