COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: RAT Holland, Simplon
Type: Bidon
Capaciteit: 6,6 / 8 / 9 / 10,4 / 12 Ah (237 / 324 / 375 / 432 Wh)
Volt: 36v

U geeft met de blauwe knop aan wat de capaciteit van uw batterij dient te worden. De capaciteit is van invloed op uw actieradius. Na het aanmaken van de bestelling kan uw accu kosteloos naar ons reparatie-adres opgestuurd worden. Daar wordt vervolgens het volledige binnenwerk vervangen. Instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u automatisch per e-mail.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Details Bidon 36v (RAT Holland, Simplon)

Meerdere elektrische fietsmodellen van o.a. Grünberg, LionTec, Prophete, RAT Holland, Simplon, Trio, TXED zijn voorzien van deze accu. 


Wat is onze werkwijze?

Als de accu aangekomen is op ons reparatie-adres worden de oude accu-cellen eruit gehaald en hier komen nieuwe voor in de plaats. Deze nieuwe energiecellen zorgen ervoor dat u weer jaren beschikt over een groter bereik. De garantie op deze nieuwe energiecellen is 24 maanden.
› Klik hier voor meer uitleg over het proces


Wat wordt de nieuwe actieradius?

De capaciteit van de batterij bepaalt voor een groot gedeelte hoe ver u met ondersteuning kunt fietsen. U dient er echter rekening mee te houden dat er daarnaast een hoop (omgevings)factoren van invloed zijn op de actieradius. De nieuwe fietsafstand is om die reden vooraf niet precies in kilometers uit te drukken.

  • Selecteert u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius max. 30% groter*
  • Selecteert u 10,2 Ah, dan wordt de actieradius max. 55% groter*

› Klik hier voor uitleg over de actieradius van uw e-bike

*t.o.v. een nieuwe Bidon 36v

Specificaties+

Merk accu RAT Holland
Accu model Bidon
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 6,6 / 8 / 9 / 10,4 / 12 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 237 / 324 / 375 / 432 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299