Impactmaker

Verkiezing Impactmaker van het kwartaal

23 september 2020

Fietsaccu-revisie.nl is tot 'Impactmaker van het kwartaal' uitgeroepen door de gemeente Tilburg. De prijs wordt elk kwartaal uitgereikt aan een Tilburgse onderneming die zich onderscheidt door innovatie, creativiteit en ondernemerschap.

22 September jl. kwam wethouder Berend de Vries de prijs persoonlijk uitreiken aan directeur Hannes de Jong: “[…] In slechts twee jaar tijd zijn ze de beste en grootste in Nederland. Dat verdient erkenning. Ook omdat ze met hun processen de wereld een stukje beter maken én plek bieden aan werkzoekenden en stagiaires op diverse niveaus. Ik ben onder de indruk van de daadkracht van Hannes en trots op dit Tilburgse maakbedrijf.”

Met trots hebben wij de miniatuur social sofa in ontvangst genomen. De nominatie geldt als een bevestiging van de sterke groei die wij sinds 2017 als organisatie hebben doorgemaakt in een markt die zich in rap tempo ontwikkelt. Daarnaast is het voor iedereen binnen het bedrijf een stimulans om de komende jaren een voorbeeld te zijn van een Tilburgs bedrijf dat sociaal, maatschappelijk verantwoord en duurzaam onderneemt.

Lees het volledige artikel op de website van Make it in Tilburg 

We helpen u via WhatsApp