Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 300 bagage (Active/Performance line)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 8,2 Ah (300 Wh)
Volt: 36v

Eerst geeft u aan hoe groot de nieuwe capaciteit van uw batterij moet worden (belangrijk voor de actieradius). Vervolgens plaatst u een bestelling en kunt u de Bosch PowerPack 300 bagage accu gratis opsturen voor revisie. Onze reparateurs plaatsen een nieuwe batterij in de behuizing, zodat u weer jaren vooruit kunt met uw fietsaccu. De volledige instructies met het verzendlabel krijgt u per e-mail.


...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 300 (bagage) accu

Het typenummer van deze Bosch PowerPack 300 accu is: 0275007513. Verschillende e-bikes van met Bosch Active Line technologie zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Bosch PowerPack 300 accu revisie: het proces

Bosch PowerPack 300 (bagage) accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U selecteert het accu-model en kiest het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte accu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Bosch PowerPack 300 accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Bosch PowerPack 300 accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

Bosch PowerPack 300 (bagage) accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail, zodat u precies weet wanneer de batterij retour gezonden wordt. Bovendien bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de accu. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu is het aan te raden om de accu een aantal keren volledig op te laden en vervolgens bijna helemaal leeg te rijden.

Wat mag u verwachten van de Bosch PowerPack 300 accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals de hellingsgraad van de weg en tegenwind
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Bosch PowerPack 300 accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het voordeligste alternatief: 
Het is zonde om een volledig nieuwe Bosch PowerPack 300 accu te kopen, als u voor minder geld uw accu kunt laten reviseren. Daarbij biedt revisie vaak de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij uit te breiden.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten hoeveel u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Bij ons hoeft u van tevoren geen offerte aan te vragen. Ook komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren helder op het moment dat u bestelt.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos en verzekerd door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade Samsung of Panasonic energiecellen.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, lid van Thuiswinkel Waarborg:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Bosch door ons gereviseerd worden, zowel met Active als Performance Line technologie (PowerPack 300, 400 en 500). Fietsaccu-revisie is als gespecialiseerd revisiebedrijf gecertificeerd door het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw Bosch accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack 300
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8,2 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 300 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden