COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 300 bagage (Active/Performance line)
Capaciteit: 8,2 Ah (300 Wh)
Volt: 36v

Eerst geeft u aan hoe groot de nieuwe capaciteit van uw batterij moet worden (belangrijk voor de actieradius). Vervolgens plaatst u een bestelling en kunt u de Bosch PowerPack 300 bagage accu gratis opsturen voor revisie. Onze reparateurs plaatsen een nieuwe batterij in de behuizing, zodat u weer jaren vooruit kunt met uw fietsaccu. De volledige instructies met het verzendlabel krijgt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

19 juni

Details+

Details Bosch PowerPack 300 (bagage)

Het typenummer van deze Bosch PowerPack 300 accu is: 0275007513. Verschillende e-bikes van met Bosch Active Line technologie zijn uitgerust met deze fietsaccu.


Hoe gaat het precies in zijn werk?

In het reparatiecentrum worden de versleten energiecellen verwijderd uit de behuizing. Hierna worden gloednieuwe energiecellen in de behuizing geplaatst en kunt u weer jaren profiteren van een groter bereik. Nadat u de accu ontvangen heeft krijgt u 24 maanden garantie.
› Klik hier voor meer uitgebreide informatie over het proces


Hoe presteert de gereviseerde accu?

De batterij-capaciteit die u selecteert is direct van invloed op de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen. Het is wel belangrijk om rekening te houden met diverse aspecten die daarnaast van invloed zijn op de actieradius. Het is daarom niet mogelijk om de nieuwe actieradius van de gereviseerde batterij vooraf te bepalen.

  • Kiest u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 10% groter*
  • Kiest u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 40% groter*
  • Kiest u 13,6 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 70% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de fiets

*t.o.v. een nieuwe Bosch PowerPack 300 (bagage)

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack 300
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8,2 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 300 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299