Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 300 frame (Active/Performance line)
Plaats: Frame
Vermogen originele batterij: 8,2 Ah (300 Wh)
Volt: 36v

Selecteer het gewenste vermogen van uw Bosch 300 frame accu. Dit is van invloed op de actieradius. Na het voltooien van uw bestelling kan de Bosch 300 frame accu gratis opgestuurd worden ter revisie. In het reparatiecentrum wordt de versleten battery pack vervangen. Uitgebreide verzendinstructies volgen per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 300 (frame) accu

De Bosch PowerPack 300 frame accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 0275007509. Verschillende e-bikes met Bosch Active en Performance Line technologie zijn uitgerust met deze fietsaccu. 

Bosch PowerPack 300 (frame) accu revisie: het proces

Bosch Powerpack 300 frame accu kopen

1. U stuurt de oude Bosch PowerPack 300 accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het accu-model en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

Bosch Powerpack 300 frame accu reviseren

2. De versleten Bosch PowerPack 300 accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een capaciteitstest om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Ten slotte wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

Bosch Powerpack 300 frame accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u bericht per e-mail. Deze e-mail bevat verder instructies voor het gebruik van de accu na revisie. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, (bijna) leeg te rijden en weer geheel bij te laden.

Wat mag u verwachten van de Bosch PowerPack 300 (frame) accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden (tegenwind, parcours etc.)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Bosch PowerPack 300 (frame) accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Voordelig en duurzaam:
Door veelvuldig ontladen zijn enkel de energiecellen onderhevig aan slijtage. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Bosch PowerPack 300 fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden. 

Transparant over de prijs:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u vooraf geen afspraak in te plannen en is het ook niet nodig om een prijsofferte aan te vragen. Verder proberen wij te voorkomen dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan: al voor het opsturen van de accu is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
De capaciteit van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op een enkel model na kunnen alle fietsaccu’s van Bosch door ons gereviseerd worden: de PowerPack 300, 400 en 500 (bagagedrager en frame accu). Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie op uw fietsaccu (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na vervanging van de energiecellen niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we in overleg tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het uitlezen of reviseren van de batterij blijkt dat deze niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat het e-bike er niet tussen? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack 300 Frame
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 8,2 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 300 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden