Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 400 bagage (Active/Performance line)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 11 Ah (400 Wh)
Volt: 36v

U bepaalt eerst hoe groot de nieuwe capaciteit van uw batterij moet worden. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de PowerPack400 bagage accu gratis opsturen naar ons reparatiecentrum. De versleten energiecellen worden vervangen, waardoor u weer vele kilometers met ondersteuning kunt fietsen. De uitgebreide verzendinstructies met het verzendlabel krijgt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 400 (bagage) accu

De Bosch PowerPack 400 bagage accu is te herkennen aan de volgende typenummers: 0275007514 en 0275007522. Verschillende e-bikes van Batavus, Gazelle, Giant, Flyer, Koga en Sparta (met Bosch Active en Performance Line technologie) zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Batavus

Batavus Milano NuVinci, Batavus Isola E-go, Batavus Trento E-go, Batavus Sella E-go

Gazelle

Gazelle Fuente EM, Gazelle Chamonix T10, Gazelle Impulse EM, Gazelle Orange EM, Gazelle Orange C7 HM, Gazelle Orange CX HM, Gazelle Orange C330 HM

Giant

Giant Twist Elegance C0, Giant Twist Elegance C1

Flyer

B-serie

Koga

Koga E-Inspire (2014), Koga E-Lement, Koga E-Nova (NuVinci)

Sparta

Sparta B-Special, Sparta B4, Sparta BS3 (2015), Sparta B2 2014-2015

Trek

Trek LM 400+, Trek LM500+, Trek TM400+, Trek TM500+, Trek TM800+

Bosch PowerPack 400 fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Bosch PowerPack 400 bagage accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Bosch Powerpack 400 fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert eerst het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode. 

Bosch PowerPack 400 bagage accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen.

Bosch PowerPack 400 bagage accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol afgerond is. Zo weet u wanneer de accu retour gezonden wordt. Daarbij vindt u in deze e-mail instructies voor gebruik van de batterij na revisie. Ons advies is om de fietsaccu na revisie altijd volledig op te laden en vervolgens (bijna) leeg te rijden, zonder tussentijds bijladen. Het is aan te raden om zo'n volledige laadcyclus een aantal keren te herhalen. 

Wat mag u verwachten van de Bosch Powerpack 400 accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de Bosch Powerpack 400 nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe Bosch PowerPack 400 accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen, hetgeen een positief effect heeft op de actieradius van uw elektrische fiets.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Bosch door ons gereviseerd worden, zowel met Bosch Active Line als Performance Line technologie (PowerPack 300, 400 en 500). Fietsaccu-revisie.nl is als revisiebedrijf gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte accu-model of vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack 400
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 400 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden