Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 400 frame (Active/Performance line)
Plaats: Frame
Vermogen originele batterij: 11 Ah (400 Wh)
Volt: 36v

Selecteer eerst het vermogen van de batterij. Dit is bepalend voor uw actieradius. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de Bosch PowerPack 400 frame accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum wordt de versleten batterij vervangen, waardoor uw accu weer zo goed als nieuw is. Uitgebreide verzendinstructies krijgt u na het plaatsen van de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 400 (frame) accu

De Bosch PowerPack 400 frame accu is te herkennen aan de volgende typenummers: 0275007510 of 0275007512. Verschillende e-bikes van (met Bosch Active en Performance Line technologie) zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Bosch PowerPack 400 (frame) accu revisie: het proces

Bosch PowerPack 400 accu kopen

1. U stuurt de oude Bosch PowerPack 400 accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het accu-model en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode.

Bosch PowerPack 400 accu reviseren

2. De Bosch PowerPack 400 fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een uitgebreide capaciteitstest onderworpen. Deze test is bedoeld om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Panasonic of Samsung. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu geplaatst. Afsluitend wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Bosch PowerPack 400 accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u bericht per e-mail, zodat u weet wanneer de batterij teruggestuurd gaat worden. Verder bevat deze e-mail instructies voor het gebruik van de accu na revisie. Als u de gereviseerde accu retour ontvangen heeft is het verstandig om de accu eerst volledig op te laden, (bijna) leeg te rijden en weer op te laden tot 100%.

Wat mag u verwachten van de Bosch PowerPack 400 (frame) accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden (bv. het parcours, tegenwind)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Wij zijn ervan overtuigd dat u net als het merendeel van onze klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden met PostNL:
Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu gratis en verzekerd via PostNL versturen.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Deze cellen kenmerken zich door een hoge energiedichtheid, waardoor wij een krachtige batterij met een langere levensduur kunnen garanderen.

Specialist op het gebied van fietsaccu’s:
De meeste fietsaccu’s van Bosch kunnen door ons gereviseerd worden, zowel met Active line als Performance Line technologie (PowerPack 300, 400 en 500). Als gespecialiseerd revisiebedrijf is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw Bosch accu? Staat uw e-bike er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack 400 Frame
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 400 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden