Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 500 bagage (Active/Performance line)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 13,4 Ah (500 Wh)
Volt: 36v

Selecteer eerst het vermogen van de accu na revisie. Het vermogen is van invloed op het bereik van de fiets. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de PowerPack 500 bagage accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum wordt de versleten batterij vervangen. Vervolgens krijgt u de accu als nieuw weer retour. Uitgebreide verzendinstructies volgen per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 500 accu

De Bosch PowerPack 500 accu is te herkennen aan de volgende typenummers: 0275007531 en 0275007532. Diverse e-bikes met Bosch Active en Performance Line technologie zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Bosch PowerPack 500 fietsaccu revisie: het proces

Bosch PowerPack 500 bagage accu kopen

1. U stuurt de oude Bosch PowerPack 500 accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het accu-model en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode.

Bosch PowerPack 500 bagage accu reviseren

2. Uw Bosch PowerPack 500 fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een uitgebreide capaciteitstest. De fietsaccu wordt zorgvuldig uitgelezen om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Bosch PowerPack 500 bagage accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de batterij teruggestuurd wordt. Deze e-mail bevat ook instructies voor heringebruikname van de accu na revisie. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, bijna leeg te rijden en weer geheel bij te laden. 

Wat mag u verwachten van de Bosch PowerPack 500 accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren (tegenwind, parcours etc.)
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Bosch PowerPack 500 accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
Het is zonde om een volledig nieuwe fietsaccu aan te schaffen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Bosch PowerPack 500 fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Bosch door ons gereviseerd worden, o.a. de PowerPack accu voor bagagedrager of frame. Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte accu-model of vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens kantooruren kunt u natuurlijk ook per email (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack 500
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 13,4 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 500 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden