Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 500 frame (Active/Performance line)
Plaats: Frame
Vermogen originele batterij: 13,4 Ah (500 Wh)
Volt: 36v

Selecteer eerst het gewenste vermogen van uw Bosch 500 frame accu na revisie (11 Ah of 13,6 Ah). Na het plaatsen van de bestelling kunt u de PowerPack 500 frame accu gratis opsturen naar ons reparatiecentrum, waar we nieuwe energiecellen in de behuizing plaatsen om uw accu weer in topconditie te brengen. Uitgebreide instructies met het verzendlabel ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 500 (frame) accu

De Bosch PowerPack 500 frame accu is te herkennen aan de volgende typenummers: 0275007529 of 0275007530. Diverse e-bikes met Bosch Active en Performance Line technologie zijn uitgerust met deze accu.

Bosch PowerPack 500 (frame) accu revisie: het proces

Bosch PowerPack 500 frame accu kopen

1. U stuurt de oude Bosch PowerPack 500 accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode.

Bosch PowerPack 500 frame accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een capaciteitstest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen. Als blijkt dat er door een defect meer moet gebeuren dan alleen het vervangen van de cellen, wordt altijd eerst persoonlijk contact met u opgenomen.

Bosch PowerPack 500 frame accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol afgerond is. Zo weet u wanneer de batterij teruggestuurd wordt. Verder vindt u in deze e-mail instructies voor gebruik van de accu na revisie. Ons advies is om de fietsaccu na revisie altijd volledig op te laden en vervolgens bijna leeg te rijden, zonder tussentijds bijladen.

Wat mag u verwachten van de Bosch PowerPack 500 (frame) accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Bosch PowerPack 500 (frame) accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het voordeligste alternatief: 
Na 3-5 jaar is uw e-bike vaak nog in goede conditie en hetzelfde geldt voor de meeste componenten van uw fietsaccu. Het is daarom zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als u voor minder geld uw accu kunt laten reviseren. Daarbij biedt revisie vaak de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij uit te breiden.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten hoeveel u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Bij ons hoeft u van tevoren geen offerte aan te vragen. Ook komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren helder op het moment dat u bestelt.

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Deze cellen kenmerken zich door een hoge energiedichtheid, waardoor wij een krachtige batterij met een langere levensduur kunnen garanderen.

Specialist op het gebied van fietsaccu’s:
De meeste fietsaccu’s van Bosch kunnen door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie op uw fietsaccu (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na vervanging van de energiecellen niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we in overleg tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het uitlezen of reviseren van de batterij blijkt dat deze niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw Bosch accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack 500 Frame
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 13,4 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 500 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden