Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 300 bagage (Classic Line)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 8 Ah (288 Wh)
Volt: 36v

Eerst kiest u de capaciteit van de batterij die we in uw oude behuizing plaatsen. U voltooit de bestelling en stuurt de versleten Bosch 300 Classic accu gratis op richting ons reparatiecentrum. Daar wordt het versleten batterij pakket vervangen: uw Bosch Classic 300 Wh accu is weer als nieuw! Uitgebreide verzendinstructies ontvangt u via e-mail na het voltooien van de order.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 300 Classic accu

Deze accu is o.a. te herkennen aan het volgende typenummer: 0275007502, 1270020503, 1270020507. Verschillende e-bikes met Bosch aandrijving zijn t/m 2012 worden van energie voorzien door deze accu.

Bosch Classic 300 accu revisie: wat zijn de stappen?

Bosch PowerPack 300 Classic accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude Bosch PowerPack 300 Classic fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Bosch PowerPack 300 Classic fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Bosch PowerPack 300 Classic accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Bosch PowerPack 300 Classic accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

Bosch PowerPack 300 Classic accu retour

3. De gereviseerde Bosch PowerPack 300 Classic fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. U weet dan wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij raden klanten altijd aan om de gereviseerde accu eerst 100% op te laden en vervolgens in een keer bijna volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen). Door dit proces een aantal keren te herhalen wordt de maximale capaciteit van de batterij zo snel mogelijk bereikt.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Bosch PowerPack 300 Classic accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe Bosch 300 classic accu aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden. 

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per e-mail een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, lid van Thuiswinkel Waarborg
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Bosch door ons gereviseerd worden. Als gespecialiseerd revisiebedrijf is Fietsaccu-revisie.nl lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack Classic 300
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 288 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden