Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 400 bagage (Classic line)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 11 Ah (396 Wh)
Volt: 36v

Eerst kiest u de capaciteit van de batterij die we gaan plaatsen in de behuizing. Na het voltooien van uw bestelling stuurt u de versleten Bosch 400 Classic accu gratis op richting ons reparatiecentrum. De versleten battery pack wordt vervangen, waardoor u weer als vanouds kilometers kunt maken met uw Bosch Classic 400 Wh accu. De verzendinstructies en het verzendlabel ontvangt u via e-mail na het voltooien van de order.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Bosch PowerPack 400 Classic accu

De PowerPack 400 Classic is te herkennen aan het volgende typenummers: 0275007502, 0275007505. Verschillende e-bikes met Bosch aandrijving zijn t/m 2013 zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Batavus

Batavus Garda E-go

Koga

Koga E-Inspire (2013)

Sparta

Sparta B1, Sparta B2 2013, Sparta BS3 2013-2014

Bosch PowerPack 400 Classic accu fietsaccu revisie: het proces

Bosch PowerPack 400 Classic accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U kiest het fietsmodel en selecteert het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte accu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Bosch PowerPack 400 Classic accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Bosch PowerPack 400 Classic accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

Bosch PowerPack 400 Classic accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden gaat worden. In dit bericht vindt u verder instructies voor heringebruikname van de batterij. Als u de gereviseerde accu retour ontvangen heeft is het verstandig om de accu eerst volledig op te laden, bijna leeg te rijden en weer op te laden tot 100%.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Bosch PowerPack 400 Classic accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren (bv. tegenwind, parcours)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Bosch PowerPack 400 Classic accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw elektrische fiets(accu) na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe Bosch Classic Line accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Bosch PowerPack 400 Classic fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Specialist op het gebied van fietsaccu’s:
De meeste fietsaccu’s van Bosch kunnen door ons gereviseerd worden: Classic, Active en Performance Line. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model Powerpack Classic 400
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 400 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden