Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 300 frame (Classic Line)
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 8,2 Ah (300 Wh)
Volt: 36v

Selecteer het vermogen van de Bosch 300 classic frame accu na revisie. In dit geval kan het vermogen maximaal uitgebreid worden naar 11 Ah. De oude 300 Classic frame accu kunt u na het plaatsen van de bestelling gratis opsturen ter reparatie. Als er sprake is van slijtage plaatsen wij een nieuwe battery pack, waardoor het bereik van uw accu weer als vanouds wordt. Uitgebreide instructies en het verzendlabel ontvangt u na de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met Bosch Classic Line 300 accu

Diverse e-bikes met Bosch aandrijving uit 2011 t/m 2013 zijn uitgerust met deze accu. De Bosch Classic Line 300 frame is te herkennen aan de volgende typenummers: 0275007500, 0275007501, 0275007502, 1270020500, 1270020501, 1270020502.

Bosch Classic Line 300 revisie: wat zijn de stappen?

Bosch Classic Line 300 accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude Bosch Classic Line 300 frame accu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Bosch Classic Line 300 fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Bosch Classic Line 300 accu reviseren

2. Uw Bosch Classic Line 300 wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

Bosch Classic Line 300 accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de accu. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, bijna leeg te rijden en weer geheel bij te laden.

Wat mag u verwachten van de Bosch Classic Line 300 accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (tegenwind, parcours)
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Bosch Classic Line 300 accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te kopen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw Bosch Classic Line 300 accu reviseren.

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is.

Gratis en verzekerd verzenden
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Revisie specialist en Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van de Bosch kunnen door ons gereviseerd worden. Bovendien is Fietsaccu-revisie.nl als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het merendeel van onze klanten kan na revisie weer jaren volop genieten van hun e-bike. Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte accu-model? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model PowerPack Classic 300 (frame)
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 8,2 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 300 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden