Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Bosch
Type: PowerPack 400 frame (Classic Line)
Plaats accu: Frame
Vermogen originele accu: 11 Ah (400 Wh)
Volt: 36v

Kies het vermogen van uw Bosch PowerPack 400 frame accu na revisie: in dit geval maximaal 11 Ah. De gebruikte accu verstuurt u vanaf een PostNL punt gratis naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en vervolgens worden volledig nieuwe energiecellen in de behuizing geplaatst. Uitgebreide instructies ontvangt u per e-mail na het plaatsen van de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met Bosch 400 Classic Line (frame)

Verschillende e-bikes met Bosch aandrijving uit 2011/2012 zijn uitgerust met deze batterij. De Bosch Classic Line 400 (frame) accu is te herkennen aan de volgende typenummers: 02750075030275007504

Bosch 400 Classic Line accu revisie: wat zijn de stappen?

Bosch 400 Classic Lineaccu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Classic Line frame 400 accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Bosch 400 Classic Line accu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Na verzending ontvangt u tevens een track&trace code.

Bosch 400 Classic Line accu reviseren

2. De Bosch 400 Classic Line accu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte test onderworpen om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu geplaatst. Afsluitend wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Bosch 400 Classic Line accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol afgerond is, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder bevat deze e-mail informatie over heringebruikname van de accu. Ons advies is om de fietsaccu na revisie altijd volledig op te laden en vervolgens bijna leeg te rijden, zonder tussentijds bijladen. Het is aan te raden om zo'n volledige laadcyclus een aantal keren te herhalen.

Wat mag u verwachten als u de Bosch 400 Classic Line accu bij ons laat reviseren?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen, hetgeen een positief effect heeft op de actieradius van uw elektrische fiets.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Fietsaccu revisie gespecialiseerd, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Bosch door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van gebruikte e-bike accu's en is als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Bosch
Accu model PowerPack Classic 400 (frame)
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 396 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden