Fietsaccu revisie actie via BOVAG!

Heeft u via uw BOVAG-fietsenwinkel een Fietsaccu-revisie.nl kortingsvoucher ontvangen? Laat dan nu uw fietsaccu reviseren met € 10 korting en 24 maanden volledige garantie* via onze speciale actie in samenwerking met BOVAG.

Hoe werkt het?


1. Kortingsvoucher BOVAG-fietsenwinkel

Via uw BOVAG-fietsenwinkel heeft u een kortingsvoucher ontvangen. Hiermee ontvangt u € 10 korting en 24 maanden volledige garantie* op uw bestelling. Zonder voucher kunt u niet deelnemen aan de kortingsactie.

2. Zoek uw accu en kies de capaciteit na revisie

Klik op de oranje knop onderaan deze pagina, zoek het merk van uw accu en vervolgens uw accumodel. Het is ook mogelijk om via de zoekbalk uw accumodel te zoeken.

3. Voltooi de bestelling met de coupon code

In de checkout vult u uw gegevens in en voert u in het veld ‘coupon code’ de ontvangen kortingscode in. Vervolgens plaatst u de bestelling.

4. Breng of verzend uw accu naar het reparatiecentrum

Na het voltooien van de bestelling ontvangt u uitgebreide instructies voor verzending/afgifte van de accu. Lees de instructies zorgvuldig en verzend/breng de accu naar het reparatiecentrum.

5. Uw accu is weer als nieuw

Na 5-10 werkdagen is de revisie voltooid en de accu weer als nieuw!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat voor u klaar via e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefonisch (013-2045014).

kies uw fietsaccu

* Op bestelling gelden onze garantievoorwaarden, maar hierbij geldt extra dat als de accu binnen de garantietermijn kapot gaat (excl. beschreven situaties waarbij garantie vervalt) en niet te herstellen is, er 100% van het aankoopbedrag teruggestort wordt en indien mogelijk het kopen van een nieuwe accu (minus de reeds betaalde revisiekosten) wordt aangeboden.

We helpen u via WhatsApp