Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert uw Derby Cycle Impulse 36v accu niet meer zoals u een aantal jaren geleden gewend was? Dit probleem kan opgelost worden door de oude fietsaccu te vervangen, maar een nieuw exemplaar is vaak relatief duur. Bij reviseren wordt alleen de battery pack van de oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw 36v Impulse accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is voordelig en zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en u ontvangt de accu met nieuwe energiecellen terug.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

E-bikes met Derby Cycle Impulse accu

Diverse e-bikes van Gazelle, Kalkhoff, Raleigh, Victoria met Impulse motoraandrijving zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Derby Cycle Impulse 36v accu revisie: wat zijn de stappen?

Impulse 36v accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Impulse 36v accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Impulse 36v fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Impulse 36v accu reviseren

2. De versleten Impulse 36v accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een test om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen door nieuwe cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Ten slotte wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

Impulse 36v accu retour

3. De Derby Cycle Impulse accu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol voltooid is. In dit bericht vindt u bovendien instructies voor heringebruikname van de accu. Door het volgen van deze instructies helpt u de batterij zo snel mogelijk aan de maximale capaciteit.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Derby Cycle Impulse 36v accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (bv. parcours)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Derby Cycle 36v fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het voordeligste alternatief: 
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als u voor minder geld uw accu kunt laten reviseren. Daarbij biedt revisie vaak de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij uit te breiden.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten hoeveel u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Bij ons hoeft u van tevoren geen offerte aan te vragen. Ook komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren helder op het moment dat u bestelt.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd en lid van Thuiswinkel Waarborg:
De meeste fietsaccu’s van Derby Cycle kunnen door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Impulse 36v 1.0 of 2.0
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Vermogen originele accu in Ah 11/15/17 Ah
Vermogen originele accu in Wh 416/588/603 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden