Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Derby Cycle
Type: NKY226B02, NKY246B02, NKY252B02, NKY259B02, NKY266B02, NKY267B02, NKY284B2, NKY304B2, NKY374B2
Plaats accu: Framebuis onder zadel
Vermogen originele accu: 10 Ah (260 Wh), 12 Ah (312 Wh), 16 Ah (416 Wh)
Voltage: 26v

U selecteert het gewenste vermogen van batterij die we in uw behuizing plaatsen. Vervolgens stuurt u de gebruikte 26v Derby Cycle Panasonic accu gratis op naar ons reparatie-adres, waar de versleten batterypack verwijderd en vervangen wordt. Uw accu is weer als nieuw, waardoor u als vanouds kilometers met ondersteuning kunt fietsen. Uitgebreide verzendinstructies volgen per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met Derby Cycle 26v Panasonic accu

Deze accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: NKY226B02, NKY246B02, NKY252B02, NKY259B02, NKY266B02, NKY267B02, NKY284B2, NKY304B2, NKY374B2. Verschillende e-bikes van Kalkhoff, Raleigh, Simplex, Victoria (2006 t/m 2012) worden van energie voorzien door deze accu.

Derby Cycle Panasonic 26v accu revisie: wat zijn de stappen?

Derby Cycle Panasonic 26v
 bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Derby Cycle Panasonic 26v accu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Derby Cycle Panasonic 26v accu reviseren

2. Uw Derby Cycle Panasonic 26v accu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een inspectie om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

Derby Cycle Panasonic 26v accu retour

3. Derby Cycle Panasonic 26v accu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol voltooid is. Zo weet u wanneer de accu retour gezonden wordt. In deze e-mail wordt verder uitgelegd hoe de accu na revisie gebruikt moet worden. Het is belangrijk om de gereviseerde accu eerst enkele keren volledig op te laden en daarna in een keer geheel te ontladen (zonder tussentijds bijladen).

Wat mag na revisie verwacht worden van de Derby Cycle Panasonic 26v accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden met PostNL:
Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu gratis via PostNL versturen.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Derby Cycle door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Derby Cycle Panasonic 26v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 10 / 12 / 16 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 260 / 312 / 416 Wh
Voltage 26V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden