Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Accel Group, Batavus, Phylion, Sparta
Type: E-motion 300
Plaats: Bagage
Vermogen originele batterij: 8,8 Ah (317 Wh)
Volt: 36v

Kies eerst de capaciteit van de batterij na revisie. Dit is bepalend voor de actieradius. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de E-motion 300 Wh accu gratis opsturen naar ons reparatiecentrum, waar wij de versleten batterij vervangen door nieuwe energiecellen. Het bereik van uw accu wordt op die manier vergroot. Uitgebreide verzendinstructies ontvangt u per e-mail na het plaatsen van uw bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met E-motion E-300 accu

De E-motion E-300 accu is te herkennen aan de volgende typenummers: 29111337, 29111338, 29111347, 29111281. Diverse e-bikes van Batavus en Sparta (met E-motion technologie) zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Batavus

Batavus Genova E-go, Batavus Monaco E-go, Batavus Allegro E-go, Batavus E-diva, Batavus E-Blockbuster, Batavus Stratos E-go, Batavus CNCTD E-go

Koga

E-Active, E-comfort

Sparta

Sparta E-motion C2, Sparta E-motion C3, Sparta E-motion C4, Sparta E-motion C5, Sparta E-motion CS4, Sparta Lola Jo Electric, Sparta Mojo Electric, Sparta Original Electric, Sparta Amazone 4 Life Electric, Sparta Pick-up Electric Xtra, Sparta Country Tour Electric 

E-motion E-300 fietsaccu revisie: het proces

E-motion E300 accu kopen

1. U stuurt de oude E-motion E300 accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het fietsmodel en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode. 

E-motion E300 accu reviseren

2. Uw E-motion E300 fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst korte test om te controleren wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

E-motion E300 accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail. Deze email bevat ook instructies voor gebruik van de accu na revisie. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, bijna helemaal leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag na revisie verwacht worden van de E-motion E-300 accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (parcours, tegenwind etc.)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw E-motion E-300 accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Na 3-5 jaar verkeert uw e-bike vaak nog in prima conditie en hetzelfde geldt voor de meeste componenten van uw fietsaccu. Het is daarom zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw E-motion E-300 accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten welk bedrag u met reviseren bespaart t.o.v. de aankoop van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen en hoeft ook geen afspraak ingepland te worden.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden met PostNL:
Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu gratis en verzekerd via PostNL versturen.

Hoogwaardige kwaliteit energiecel:
Behalve de capaciteit speelt ook de kwaliteit van de energiecellen een cruciale rol voor de actieradius en levensduur van de batterij. De A-grade energiecellen die in de oude behuizing geplaatst worden zijn alleen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd
Vrijwel alle fietsaccu’s van de E-motion series kunnen door onze reparateurs gereviseerd worden. Bovendien is Fietsaccu-revisie.nl als enige revisiebedrijf gecertificeerd lid van het Thuiswinkel waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte fietsmodel of vermogen? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens kantooruren kunt u natuurlijk ook per email (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu E-motion
Accu model E-300
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8,8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 317 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden