Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Accel Group, Batavus, Phylion, Sparta
Type: E-motion 500
Energiecel: Li-Ion
Plaats: Bagage
Vermogen originele batterij: 14,5 Ah (522 Wh)
Volt: 36v


Selecteer eerst het vermogen van de batterij. Het gekozen vermogen is bepalend voor uw actieradius. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de E-motion 500 Wh accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum wordt de versleten batterij uit de behuizing gehaald en vervangen. Uitgebreide verzendinstructies ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met E-motion E-500 accu

De E-motion E-500 accu is gekenmerkt door de volgende typenummers: 29111324, 29111351. Diverse e-bikes van Batavus en Sparta (met E-motion technologie) zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Batavus

Batavus Genova E-go, Batavus Monaco E-go, Batavus Allegro E-go, Batavus E-diva, Batavus E-Blockbuster, Batavus Stratos E-go, Batavus CNCTD E-go

Koga

E-Active, E-Comfort

Sparta

Sparta E-motion C, Sparta E-motion C3, Sparta E-motion C4, Sparta E-motion C, Sparta E-motion CS4, Sparta Lola Jo Electric, Sparta Mojo Electric, Sparta Original Electric, Sparta Amazone 4 Life Electric, Sparta Pick-up Electric Xtra, Sparta Country Tour Electric 

E-motion E-500 fietsaccu revisie: hoe werkt het?

E-motion E-500 accu kopen

1. U stuurt de gebruikte E-motion E500 fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert uw accu-model en kiest het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

E-motion E-500 accu reviseren

2. Uw E-motion E500 fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

E-motion E-500 accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail. In dit bericht vindt u verder instructies voor heringebruikname van de accu. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, helemaal leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag u verwachten van de E-motion E-500 accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw E-motion E-500 accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Over het algemeen is een e-bike na 3-5 jaar nog in goede conditie en hetzelfde geldt voor de meeste componenten van de fietsaccu. Het is dan ook zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw E-motion E-500 accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden met PostNL:
Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu gratis en verzekerd via PostNL versturen.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Deze cellen kenmerken zich door een hoge energiedichtheid, waardoor wij een krachtige batterij met een langere levensduur kunnen garanderen.

Gespecialiseerd fietsaccu revisiebedrijf, Thuiswinkel waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van de E-motion series kunnen door ons gereviseerd worden (E300, E400, E500). Fietsaccu-revisie.nl is als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte accu-model of vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu E-motion
Accu model E-500
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 14,5 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 522 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden