COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Innergy Brons (998002300 / 998002305 / 998002306)
Capaciteit: 7 / 9 Ah (252 / 324 Wh)
Volt: 36v

Selecteer eerst de nieuwe laadcapaciteit van de accu na revisie. Dit is van invloed op de actieradius van uw e-bike. Na het afronden van de bestelling kunt u de Gazelle Innergy Brons accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum worden de oude energiecellen vervangen, waardoor het bereik van uw fiets weer groter wordt. De verzendinstructies en het verzendlabel volgen per e-mail.

› Let op: een klein gedeelte van de Innergy serie is van binnen ingegoten met epoxyhars. Deze accu's, te herkennen aan zwarte schroeven (zie foto 2) en serienr. dat begint met '38', komen niet in aanmerking voor revisie.

 

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

22 maart

Details+

Details Gazelle Innergy Brons

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998002300, 998002305 of 998002306. Deze accu wordt ook wel "Gazelle Innergy Bronze accu" genoemd. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu. 

Gazelle
Balance Innergy, Bloom Innergy, Chamonix Xtra Innergy, Chamonix Plus Innergy, Chamonix Pure Innergy, Fuente Pure Innergy, Fuente Plus Innergy, Fuente Lite Innergy, NL Innergy, Medeo Xtra Innergy XT/X2, Medeo Excellent Innergy XT, Medeo Plus Innergy, Miss Grace, Orange Pure Innergy, Orange Plus Innergy, Orange Xtra Innergy, Orange Excellent Innergy 


Wat zijn de stappen?

Eenmaal aangekomen in ons reparatiecentrum wordt de behuizing van de accu opengemaakt. Daarna worden de versleten accu-cellen vervangen door gloednieuwe cellen. Deze nieuwe cellen zorgen ervoor dat u weer jarenlang kunt genieten van een groter bereik. Er geldt een garantieperiode van 24 maanden op de accu.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg over de werkwijze


Hoe ver kunt u fietsen met de gereviseerde accu?

Ondanks dat de capaciteit veel zegt over het aantal kilometers dat u met ondersteuning kunt fietsen, zijn er diverse omgevingsfactoren die daarnaast een rol spelen. Om die reden kan de actieradius van de gereviseerde batterij niet exact in kilometers uitgedrukt worden.

  • Kiest u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius max. 25% groter* (Als u 9 Ah had, dan wordt de actieradius gelijk aan die van een nieuwe accu)
  • Kiest u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius max. 65% groter* (Als u 9 Ah had, dan wordt de actieradius max. 30% groter) 
  • Kiest u 13,6 Ah, dan wordt de actieradius max. 95% groter* (Als u 9 Ah had, dan wordt de actieradius max. 85% groter)

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de accu

*t.o.v. een nieuwe Gazelle Innergy Brons

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Brons
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 7 / 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 252 / 324 Wh (brons)
Voltage 36V
Doorlooptijd 10 werkdagen
Garantie 24 maanden
We helpen u via WhatsApp