COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Shimano
Type: BT-E6010
Capaciteit: 11,6 Ah (418 Wh)
Volt: 36v

U start een aanvraag met het kiezen van de nieuwe batterij-capaciteit voor uw Shimano BT-E6010 accu. Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u verzendinstructies per e-mail om de accu gratis naar onze locatie te sturen. Hier wordt de behuizing geopend door onze specialisten en volledige nieuwe energiecellen worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat u weer jaren kunt fietsen met trapondersteuning.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

13 juni

Details+

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Wanneer uw Shimano Steps BT-E6010 batterij is gearriveerd op het reparatie-adres kan de celvervanging starten. De kunststof behuizing wordt opengemaakt en het oude cellenpack wordt weggehaald. Een nieuw samengesteld cellenpack wordt geïnstalleerd en de batterij wordt weer gesloten. De Shimano accu wordt ten slotte weer bij u thuis afgeleverd met 2 jaar garantie.
› Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze


Hoe presteert de gereviseerde batterij?

De afstand die u met de gereviseerde batterij kunt fietsen is gedeeltelijk afhankelijk van de gekozen capaciteit. Echter, daarnaast zijn er diverse factoren van invloed op de actieradius, waardoor het niet mogelijk is om een inschatting te geven van het aantal kilometers.

  • Bestelt u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 25% kleiner*
  • Bestelt u 11,6 Ah, dan blijft de actieradius gelijk aan die van een nieuwe accu
  • Bestelt u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 25% groter*

› Klik hier voor meer uitleg over de actieradius

*t.o.v. een nieuwe Shimano Steps BT-E6010 36v

Specificaties+

Merk accu Shimano
Accu model Steps BT-E6010
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 11,6 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 418 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299