Pegasus accu revisie voor e-bike

Uw Pegasus accu geeft niet meer zo lang ondersteuning als u zou willen? Wij kunnen uw Pegasus accu reviseren. Een nieuwe accu kopen is daardoor niet nodig en u heeft zelfs de optie om de capaciteit uit te breiden.


Pegasus accu revisie: hoe werkt ons proces?

U kunt gemakkelijk online uw accu selecteren en de gewenste capaciteit kiezen. Na het aanmaken van een bestelling krijgt u ons verzendlabel per e-mail met instructies. Zo kunt u de oude batterij gratis verzenden.

Eenmaal aangekomen in het reparatiecentrum wordt de batterij getest. Wanneer deze in aanmerking komt voor revisie worden de oude cellen van uw Pegasus accu vervangen. Nieuwe A-grade cellen van Samsung of Panasonic plaatsen we terug.

Blijkt tijdens de reparatie dat uw Pegasus accu niet te reviseren is? Dan vervallen alle kosten. Wilt u liever wachten met betalen tot u de accu retour ontvangen heeft? Bij ons is het mogelijk om achteraf te betalen. U heeft recht op 12 maanden garantie na ontvangst van uw gereviseerde accu.

Wat is er mogelijk met uw Pegasus accu?

Kunt u uw Pegasus accu niet vinden op de website? Vul dan het aanvraagformulier in zodat wij u van advies kunnen voorzien. U kunt ook via e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefonisch contact op nemen met onze klantenservice.