COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Wel is er vanaf 16-3 een beperkte beschikbaarheid van de telefonische klantenservice. We verzoeken u zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. U ontvangt binnen één werkdag een reactie. Daarnaast vragen wij u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Pegasus accu revisie voor e-bike

Uw Pegasus accu geeft niet meer zo lang ondersteuning als u zou willen? Wij kunnen uw Pegasus accu reviseren. Een nieuwe accu kopen is daardoor niet nodig en u heeft zelfs de optie om de capaciteit uit te breiden.


Pegasus accu kopen of herstellen?

Eenmaal aangekomen in het reparatiecentrum wordt de batterij getest. Wanneer deze in aanmerking komt voor revisie worden de oude cellen van uw Pegasus accu vervangen. Nieuwe A-grade cellen van Samsung of Panasonic plaatsen we terug.

Blijkt tijdens de reparatie dat uw Pegasus accu niet te reviseren is? Dan vervallen alle kosten. Wilt u liever wachten met betalen tot u de accu retour ontvangen heeft? Bij ons is het mogelijk om achteraf te betalen.

Wat is er mogelijk met uw Pegasus accu?

Kunt u uw Pegasus accu niet vinden op de website? Vul dan het aanvraagformulier in zodat wij u van advies kunnen voorzien. U kunt ook via e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefonisch contact op nemen met onze klantenservice.