COVID-19 update: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice. Uw accu persoonlijk brengen/ophalen is alleen mogelijk als u online al een order heeft geplaatst.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Sparta
Type: CZ-736(A) / CZ-739(AS) 
Plaats: Frame
Capaciteit: 6,75 Ah (162 Wh), 9 Ah (227 Wh)
Volt: 25,2v

Bepaal eerst de nieuwe laadcapaciteit van de batterij (8,7 of 10,2 Ah). De versleten Fold-E accu stuurt u kosteloos op naar ons repair centrum. Daar wordt de batterij getest en bij slijtage worden nieuwe accu-cellen in de behuizing gezet. Na het afronden van de bestelling ontvangt u instructies voor verzending automatisch per e-mail.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen

...

* Verplichte velden

€ 249,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

17 december

Details+

Details Fold-E

De Fold-E accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: CZ-736A, CZ-736, CZ-739(AS) . O.a. de elektrische vouwfiets van Sparta is uitgerust met deze accu.


Wat zijn de stappen?

De eerste stap in ons reparatiecentrum is de accu openen. Na opening van de behuizing worden de versleten accu-cellen verwijderd en worden er nieuwe cellen in geplaatst. Dit maakt het mogelijk dat u weer jaren kunt genieten van langere ondersteuning. U krijgt 24 maanden garantie op de accu-cellen.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg van proces


Wat te verwachten qua prestaties?

De afstand die u kunt fietsen met de gereviseerde accu is voornamelijk van de capaciteit afhankelijk, maar ook andere omgevingsfactoren spelen een rol. Om die reden is een exacte indicatie van het aantal kilometers niet mogelijk.

  • Bestelt u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius max. 30% groter*
  • Bestelt u 10,2 Ah, dan wordt de actieradius max. 50% groter*

› Klik hier voor meer uitleg over de actieradius

*t.o.v. een nieuwe Fold-E accu

 

Specificaties+

Merk accu Sparta
Accu model Fold-E
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 6,75 Ah / 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 162 Wh / 227 Wh
Voltage 25,2V
Doorlooptijd 7 werkdagen
Garantie 24 maanden
We helpen u via WhatsApp