Fietsbatterij herstellen vanuit België

Ondanks dat het repair centre gevestigd is in Nederland, is een groot gedeelte van onze klanten afkomstig uit België. Vanwege de gunstige geografische ligging (Tilburg, Noord-Brabant) en de groeiende populariteit van de e-bike over de grens weten ook veel Belgische consumenten ons te vinden. 

Wat is de prijs voor fietsbatterij revisie vanuit België?

Ook in België ligt het bedrag voor fietsbatterij herstel aanzienlijk lager dan de prijs van een vervangende accu. Het totaalbedrag voor revisie van uw accu staat op de productpagina van de betreffende accu vermeld en is afhankelijk van het type accu en de door u gewenste capaciteit van de batterij. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

U kunt de accu kosteloos naar het reparatiecentrum brengen of zelf naar ons reparatiecentrum opsturen en voor € 9,95 naar uw adres in België laten sturen. U bent in dit geval zelf verantwoordelijk voor het transport van de accu naar ons reparatiecentrum. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de door u gekozen logistieke dienstverlener.

Is verzending vanuit België voor herstel van mijn fietsbatterij mogelijk?

Verzending van uw versleten batterij is vanuit België mogelijk, maar helaas kunt u over de grens geen gebruik maken van onze gratis verzendservice. Klanten kunnen in Nederland gebruik maken van ons gratis antwoordnummer, terwijl Belgische klanten het pakket rechtstreeks op eigen kosten naar ons repair centre opsturen. 

Omdat klanten zich graag persoonlijk willen laten adviseren over fietsbatterij herstel kiezen veel Belgische consumenten er ook voor om de accu fysiek te komen langsbrengen op ons reparatieadres. Uiteraard is dit mogelijk en graag helpt een medewerker u bij het plaatsen van de bestelling.

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren op de Belgische markt zijn gebruikt bieden wij een herstel optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsbatterij:

kies uw fietsbatterij

 

We helpen u via WhatsApp