Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Flyer
Type: NKY224B02, NKY269B2, NKY281B2, NKY314B2, NKY335B2, NKY374B2
Plaats: Framebuis onder zadel
Vermogen origin. accu: 10 / 12 / 15 / 16 Ah (260 / 312 / 390 / 416 Wh)
Volt: 26v

Kies eerst de capaciteit van de batterij die we in uw oude behuizing gaan plaatsen. Dit van belang voor uw actieradius. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de Flyer Premium 26v accu gratis vanaf een PostNL punt versturen. In het reparatiecentrum wordt de versleten batterij vervangen, waardoor uw accu weer zo goed als nieuw is. Uitgebreide verzendinstructies ontvangt u samen met het verzendlabel per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met 26v Flyer Premium accu

De accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: NKY224B02, NKY269B2, NKY281B2, NKY314B2, NKY335B2, NKY374B2. Diverse 26 volt Premium e-bikes van Flyer zijn vanaf 2006 uitgerust met deze accu.

Flyer 26v Premium accu revisie: wat zijn de stappen?

Flyer 26v Premium accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Flyer 26v Premium accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Flyer 26v Premium fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Flyer 26v Premium accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw getest.

Flyer 26v Premium accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Zo weet u wanneer de batterij retour gezonden wordt. Deze e-mail bevat verder instructies voor heringebruikname van de accu na revisie.

Wat mag u verwachten van de Flyer 26v Premium accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de Flyer e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (tegenwind, parcours etc.)
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Flyer 26v Premium accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
 Het is zonde om een volledig nieuwe Flyer 26v Premium accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Flyer fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
De capaciteit van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Op een enkel model na kunnen alle fietsaccu’s van Flyer door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van e-bike accu's en is als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie op uw fietsaccu (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na vervanging van de energiecellen niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we in overleg tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het uitlezen of reviseren van de batterij blijkt dat deze niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat het e-bike er niet tussen? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Premium 26v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 10 / 12 / 15 / 16 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 260 / 312 / 389 / 416 Wh
Voltage 26V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden