Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Flyer
Type: NKY352B2, NKY365B2, NKY370B2
Plaats: Framebuis onder zadel
Vermogen originele batterij: 12 Ah (432 Wh), 14 Ah (504 Wh)
Volt: 36v

Eerst kiest u de capaciteit van de batterij, hetgeen van invloed is op het bereik van de fiets. Na het afronden van de bestelling stuurt u de gebruikte Flyer 36v Deluxe accu gratis op richting ons reparatiecentrum. Daar wordt het versleten batterij pakket vervangen, waardoor u weer jaren met ondersteuning kunt fietsen. Uitgebreide verzendinstructies ontvangt u via e-mail na het voltooien van de order.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met 36v Flyer Deluxe accu

De accu met 12 Ah of 14 Ah vermogen is te herkennen aan een van de volgende typenummers: NKY352B2, NKY365B2, NKY370B2 . Diverse e-bikes van Flyer (Deluxe serie) zijn vanaf 2012 voorzien van deze 36v accu. 

Flyer 36v Deluxe fietsaccu revisie: het proces

36v Flyer Deluxe accu kopen

1. U stuurt de oude 36v Deluxe accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het fietsmodel en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een e-mail met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

36v Flyer Deluxe  accu reviseren

2. De versleten 36v Deluxe accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een capaciteitstest om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Ten slotte wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

36v Flyer Deluxe  accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden gaat worden. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de gereviseerde batterij. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, bijna helemaal leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag u verwachten van de Flyer 36v Deluxe accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals de hellingsgraad van de weg en tegenwind
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Flyer 12 Ah Deluxe accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Flyer Deluxe accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Flyer door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Deluxe 36v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 12 / 14 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 432 / 504 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden