Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Flyer
Type: NKY428B2, NKY434B2
Plaats accu: Framebuis onder zadel
Vermogen originele accu: 13,2 Ah (475 Wh), 15,4 (558 Wh)
Volt: 36v

Bepaal eerst wat het vermogen van de batterij na revisie moet worden. Dit is van invloed op de actieradius van uw Flyer e-bike. Na het aanmaken van de bestelling kunt u de 36v Flyer Deluxe accu gratis versturen naar het reparatie-adres. Daar wordt de oude battery pack verwijderd en nieuwe energiecellen teruggeplaatst. Uitgebreide instructies en het verzendlabel ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met 13,2 / 15,4 Ah Deluxe accu

De accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: NKY428B2, NKY434B2. Diverse 36v Deluxe fietsaccu's van Flyer zijn voorzien van deze accu met LCD display.

Flyer 13,2 / 15,4 Ah Deluxe fietsaccu revisie: wat zijn de stappen?

Flyer 36v Deluxe accu kopen

1. Kies het gewenste vermogen en stuur de versleten accu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Flyer 36v Deluxe fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben krijgt u een bevestigingsmail inclusief verzendlabel. De versleten accu kan stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Bij het PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code waarmee de actuele status van het pakketje gevolgd kan worden.

Flyer 36v Deluxe accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen. 

Flyer 36v Deluxe accu retour

3. De Flyer 36v Deluxe fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol voltooid is. Zo weet u wanneer de gereviseerde accu retour gezonden wordt. Verder vindt u in deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij na revisie. Wij adviseren klanten om de gereviseerde accu eerst volledig op te laden en daarna in een keer geheel te ontladen (zonder tussentijds bijladen).

Wat mag u verwachten van de Flyer 13,2 / 15,4 Ah Deluxe accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Flyer 13,2 / 15,4 Ah Deluxe accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw 36v Flyer accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen.

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van Flyer kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten fietsbatterijen en is als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte fietsmodel of vermogen? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens kantooruren kunt u natuurlijk ook per email (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Deluxe 36v (nieuwe variant met LCD)
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 13,2 / 15,4 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 475 / 558 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden