Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Flyer
Type: NKY466B2, NKY467B2, NKY502B2, NKY503B2, NKY546B2
Plaats: Framebuis onder zadel
Vermogen originele batterij: 12 Ah (432 Wh), 15 Ah (540 Wh), 18 Ah (648 Wh)
Volt: 36v

Eerst kiest u de capaciteit van de accu. Dit bepaalt het aantal kilometers dat u met ondersteuning kunt fietsen. Na het afronden van uw bestelling stuurt u de versleten Flyer Next Generation accu gratis op richting ons reparatiecentrum. De versleten battery pack wordt vervangen, waardoor u weer als vanouds kilometers kunt maken met de gereviseerde accu. De verzendinstructies en het verzendlabel ontvangt u via e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met 36v Flyer Next Generation accu

Diverse e-bikes van Flyer in 2014-2015 zijn uitgerust met deze batterij. De accu van Panasonic is te herkennen aan een van de volgende typenummers: NKY466B2, NKY467B2, NKY502B2, NKY503B2, NKY546B2.

Flyer 36v Next Generation accu revisie: wat zijn de stappen?

Flyer 36v Next Generation bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Flyer 36v Next Generation accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Flyer 36v Next Generation fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Flyer 36v Next Generation accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw getest.

Flyer 36v Next Generation accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour verzonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, leeg te rijden en weer geheel bij te laden.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Flyer 36v Next Generation accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren (tegenwind, parcours etc.)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Flyer 36v Next Generation accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Het is dan ook zonde om een volledig nieuwe Flyer 36v Next Generation accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Gazelle Innergy Platina accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen. Tegelijkertijd komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan: de prijs voor het reviseren van uw fietsaccu staat altijd op de productpagina vermeld.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos en verzekerd door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Hoogwaardige kwaliteit energiecel:
Behalve de capaciteit speelt ook de kwaliteit van de energiecellen een cruciale rol voor de actieradius en levensduur van de batterij. De A-grade energiecellen die in de oude behuizing geplaatst worden zijn alleen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, lid van Thuiswinkel Waarborg:
Vrijwel alle fietsaccu’s van Flyer kunnen door onze reparateurs gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie op uw fietsaccu (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na vervanging van de energiecellen niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we in overleg tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het uitlezen of reviseren van de batterij blijkt dat deze niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat het e-bike er niet tussen? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Flyer Next Generation (2014-2015)
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 12 / 15 / 18 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 432 / 540 / 648 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden