Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: NKY203B02, NKY233B02, NKY362B2
Plaats accu: Framebuis onder zadel
Vermogen originele accu: 7,2 / 8 / 10 Ah (187 / 208 / 260 Wh)
Voltage: 26v

Nadat u het vermogen van de accu heeft bepaald kunt u de versleten Easy Glider accu gratis verzenden naar ons reparatie-adres. Daar wordt de oude batterij vervangen en een nieuwe battery pack in de behuizing geplaatst. Na revisie profiteert u weer jaren van een grotere actieradius. Uitgebreide instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Gazelle Easy Glider accu

De accu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: NKY203B02, NKY233B02, NKY362B2. Verschillende modellen van de Gazelle Easy Glider zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Gazelle Easy Glider accu revisie: wat zijn de stappen?

Gazelle Easy Glider accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Gazelle Easy Glider accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Gazelle Easy Glider fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Gazelle Easy Glider accu reviseren

2. De Gazelle Easy Glider fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte test onderworpen om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu geplaatst. Afsluitend wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Gazelle Easy Glider accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u bericht per e-mail. In dit bericht vindt u verder instructies voor heringebruikname van de accu na revisie. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu is het aan te raden om de accu een aantal keren volledig op te laden en vervolgens bijna helemaal leeg te rijden.

Wat mag u verwachten van de Gazelle Easy Glider accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Gazelle Easy Glider accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw elektrische fiets(accu) na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe fietsaccu aan te schaffen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Gazelle Easy Glider fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogwaardige kwaliteit energiecel:
Behalve de capaciteit speelt ook de kwaliteit van de energiecellen een cruciale rol voor de actieradius en levensduur van de batterij. De A-grade energiecellen die in de oude behuizing geplaatst worden zijn alleen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd
Vrijwel alle fietsaccu’s van Gazelle kunnen door onze reparateurs gereviseerd worden. Dagelijks voltooien zij een groot aantal fietsaccu revisies en door hun jarenlange ervaring op dit gebied kan ook voor de meer exclusieve modellen een passende oplossing gevonden worden.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Easy Glider
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 7,2 / 8 / 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 187 / 208 / 260 Wh
Voltage 26V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden