COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Impulse Goud (998402600)
Capaciteit: 11 Ah (396 Wh)
Volt: 36v

Geef eerst aan wat de capaciteit van uw Gazelle Impulse Goud batterij na revisie moet worden en maak de bestelling compleet. U stuurt de accu vervolgens gratis op naar het reparatiecentrum. Daar worden de oude energiecellen vervangen, waardoor uw Impulse Goud accu weer een veel groter bereik krijgt. De verzendinstructies krijgt u na plaatsing van een bestelling per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Details Gazelle Impulse Goud

Deze accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998402600. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu: 
Orange C8 HM, Orange C7 HM 


Hoe verloopt het proces?

Op ons reparatie-adres wordt de accu eerst opengemaakt. Nadat dit is gebeurd wordt het oude battery pack uit de accu gehaald en wordt er een nieuw battery pack in de accu geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk voor u om weer jaren te profiteren van een groter bereik. U ontvangt standaard 24 maanden garantie op de accu.
› Klik hier voor meer uitleg over het proces


Wat is de actieradius van de gereviseerde accu?

De capaciteit die u kiest is van grote invloed op de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen. Daarbij moet u er wel rekening mee houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius. Om die reden is het niet mogelijk om een exacte inschatting van de nieuwe actieradius te maken.

  • Selecteert u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius 20% kleiner*
  • Selecteert u 11,6 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk aan die van een nieuwe accu
  • Selecteert u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius max. 30% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de accu

*t.o.v. een nieuwe Gazelle Impulse Goud

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Impulse Goud
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 396 Wh (goud)
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299