Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Impulse Platina (998402500)
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 13,5 Ah (486 Wh)
Volt: 36v

Kies het gewenste vermogen van uw accu na revisie met behulp van de blauwe knop. De versleten Gazelle Impulse Platina accu kunt u na het plaatsen van de bestelling gratis opsturen richting het reparatiecentrum. Daar verwijderen we de versleten batterij uit de behuizing. Gloednieuwe energiecellen worden teruggeplaatst om ervoor te zorgen dat u weer jaren plezier beleeft van de batterij. Uitgebreide instructies en het verzendlabel ontvangt u per e-mail na het afronden van de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Gazelle Impluse Platina accu

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998402500. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Gazelle

Gazelle Orange C8 HM, Gazelle Orange C7 HM 

Gazelle Impulse Platina fietsaccu revisie: wat zijn de stappen?

Gazelle Impulse Platina accu kopen

1. Kies het gewenste vermogen en stuur de versleten accu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Gazelle Impulse Platina fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben krijgt u een bevestigingsmail inclusief verzendlabel. De versleten accu kan stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Bij het PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code.

Gazelle Impulse Platina accu reviseren

2. De versleten Gazelle Impulse Platina accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een capaciteitstest om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Afsluitend wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

Gazelle Impulse Platina accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u bericht per e-mail. Deze e-mail bevat ook instructies voor heringebruikname van de batterij na revisie. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu is het aan te raden om de accu een aantal keren volledig op te laden en vervolgens bijna helemaal leeg te rijden.

Wat mag u verwachten van de Gazelle Impulse Platina accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Gazelle Impulse Platina accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe Gazelle Impulse accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Gazelle Impulse Platina accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen. Tegelijkertijd komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan: de prijs voor het reviseren van uw fietsaccu staat altijd op de productpagina vermeld.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, in de meeste gevallen zijn onze klanten blij verrast met de prestaties van hun gereviseerde batterij. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos en verzekerd door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Premium kwaliteit energiecel:
De capaciteit van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf:
Op een enkel model na kunnen alle fietsaccu’s van Gazelle door ons gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal revisies en door onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn we in staat voor de meeste e-bikes een passende oplossing te vinden.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Impulse Platina
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 13,5 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 486 Wh (platina)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden