Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Impulse Zilver (998402700)
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 8,6 Ah (312 Wh)
Volt: 36v

U geeft eerst aan wat het nieuwe vermogen van de batterij moet worden. Dit is uiteindelijk mede bepalend voor het bereik van uw accu. Vervolgens voltooit u de bestelling en daarna kan de Gazelle Impulse Zilver accu gratis verstuurd worden naar ons reparatiecentrum. Daar worden de oude energiecellen verwijderd en vervangen door een nieuwe batterij. U kunt weer jaren vooruit met de Impulse Zilver accu. De verzendinstructies en ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Gazelle Impluse Zilver accu

Deze accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998402700. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu: 

Gazelle Orange C8 HM, Gazelle Orange C7 HM 

Gazelle Impulse Zilver fietsaccu revisie: het proces

Gazelle Impulse Zilveraccu kopen

1. U stuurt de oude Gazelle Impulse Zilver accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode.

Gazelle Impulse Zilver accu reviseren

2. De versleten Gazelle Impulse Zilver accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een capaciteitstest om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Afsluitend wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

Gazelle Impulse Zilver accu retour

3. De gereviseerde Gazelle Impulse Zilver fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Daarin vindt verder instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij raden klanten altijd aan om de gereviseerde accu eerst 100% op te laden en vervolgens in een keer bijna volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen). Door dit proces een aantal keren te herhalen wordt de maximale capaciteit van de batterij zo snel mogelijk bereikt.

Wat mag u verwachten van de Gazelle Impulse Zilver accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsomstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Gazelle Impulse Zilver fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Voordelig en duurzaam:
Door veelvuldig op- en ontladen zijn enkel de energiecellen onderhevig aan slijtage. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe Gazelle Impulse Zilver accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Gazelle Impulse Zilver fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden. 

Transparant over de prijs:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u vooraf geen afspraak in te plannen en is het ook niet nodig om een prijsofferte aan te vragen. Verder proberen wij te voorkomen dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan: al voor het opsturen van de accu is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Wij zijn ervan overtuigd dat u net als het merendeel van onze klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden met PostNL:
Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu gratis en verzekerd via PostNL versturen.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van Gazelle kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies, zelfs voor modellen die door andere specialisten als ‘niet-reviseerbaar’ worden aangemerkt.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Impulse Zilver
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8,6 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 312 Wh (zilver)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden