COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Impulse Zilver (998402700)
Capaciteit: 8,6 Ah (312 Wh)
Volt: 36v

U geeft eerst aan wat het nieuwe capaciteit van de batterij moet worden. Dit is uiteindelijk mede bepalend voor het bereik van uw accu. Vervolgens voltooit u de bestelling en daarna kan de Gazelle Impulse Zilver accu gratis verstuurd worden naar ons reparatiecentrum. Daar worden de oude energiecellen verwijderd en vervangen door een nieuwe batterij. U kunt weer jaren vooruit met de Impulse Zilver accu. De verzendinstructies en ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

10 juni

Details+

Details Gazelle Impulse Zilver

Deze accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998402700. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu: 
Orange C8 HM, Orange C7 HM 


Hoe ziet het proces eruit?

In ons reparatiecentrum wordt de accu geopend en wordt het versleten battery pack eruit gehaald. Deze wordt vervangen door een nieuwe battery pack en hierdoor is het mogelijk om weer jaren te profiteren van een grotere actieradius. U krijgt 24 maanden garantie op de accu.
› Klik hier voor meer uitgebreide informatie over het proces


Wat is de actieradius van de gereviseerde accu?

De laadcapaciteit van de accu is bepalend voor de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen. Echter, behalve de capaciteit zijn er verschillende factoren van invloed op de actieradius, waardoor de fietsafstand niet exact in kilometers uitgedrukt kan worden.

  • Kiest u 8,7 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk aan die van een nieuwe accu
  • Kiest u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 35% groter*
  • Kiest u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 70% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van uw accu

*t.o.v. een nieuwe Gazelle Impulse Zilver

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Impulse Zilver
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8,6 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 312 Wh (zilver)
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299