Revisie mogelijk

Snel overzicht

Gelukkig is het niet nodig om een dure, gloednieuwe Gazelle Brons accu voor uw Gazelle Innergy e-bike aan te schaffen, omdat de meeste onderdelen van uw accu prima hergebruikt kunnen worden. Dit is exact wat er bij revisie gebeurt: alleen de energiecellen van uw oude accu worden vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Gazelle Innergy Brons fietsaccu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt de oude fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum en u ontvangt de accu met nieuwe energiecellen retour.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Details+

E-bikes met Gazelle Innergy Brons accu

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998002300 of 998002305. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu. 

Gazelle

Gazelle Balance InnergyGazelle Bloom InnergyGazelle Chamonix Xtra InnergyGazelle Chamonix Plus InnergyGazelle Chamonix Pure InnergyGazelle Fuente Pure InnergyGazelle Fuente Plus InnergyGazelle Fuente Lite InnergGazelle NL InnergyGazelle Medeo Xtra Innergy XT/X2Gazelle Medeo Excellent Innergy XTGazelle Medeo Plus InnergyGazelle Miss GraceGazelle Orange Pure InnergyGazelle Orange Plus InnergyGazelle Orange Xtra InnergyGazelle Orange Excellent Innergy 

Gazelle Innergy Brons fietsaccu revisie: wat zijn de stappen?

Gazelle Innergy Brons accu kopen

1. Kies het gewenste vermogen en stuur de versleten accu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Gazelle Innergy Brons fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben krijgt u een bevestigingsmail inclusief verzendlabel. De versleten accu kan stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Bij het PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code waarmee de actuele status van het pakketje gevolgd kan worden.

Gazelle Innergy Brons accu reviseren

2. De versleten Gazelle Innergy Brons accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een capaciteitstest om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Ten slotte wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

Gazelle Innergy Brons accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Als u de gereviseerde accu retour ontvangen heeft is het verstandig om de accu eerst volledig op te laden, bijna leeg te rijden en weer op te laden tot 100%.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Gazelle Innergy Brons accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • parcours en omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw Gazelle Innergy Brons reviseren?

Een voordelige keuze:
Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe Gazelle Innergy Brons accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de Gazelle Innergy Brons accu laten reviseren door onze specialisten.

Transparant over de prijs:
Van tevoren weten hoeveel u middels reviseren bespaart ten opzichte van nieuwe accu? Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en hoeft ook vooraf geen offerte aangevraagd te worden.

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Specialist in het reviseren van fietsaccu’s:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Gazelle door ons gereviseerd worden. Dagelijks verrichten onze reparateurs meerdere fietsaccu revisies en dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij ook voor de meer complexe modellen een passende oplossing vinden. Daarbij is Fietsaccu-revisie.nl als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. 

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het merendeel van onze klanten kan na revisie weer jaren volop genieten van hun e-bike. Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte accu-model? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Brons
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 7/9 Ah
Vermogen originele accu in Wh 252/324 Wh (brons)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden