Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Innergy Goud (998002304)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 11 Ah (396 Wh)
Volt: 36v

Kies het vermogen van uw Gazelle Innergy goud accu na revisie. Het vermogen is mede bepalend voor de actieradius. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de gebruikte Gazelle Innergy accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum worden de versleten energiecellen vervangen. Zo wordt het bereik van uw versleten accu aanzienlijk vergroot. Uitgebreide verzendinstructies volgen automatisch per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Gazelle Innergy Goud accu

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998002304. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Gazelle

Gazelle Balance Innergy, Gazelle Bloom Innergy, Gazelle Chamonix Xtra Innergy, Gazelle Chamonix Plus Innergy, Gazelle Chamonix Pure Innergy, Gazelle Fuente Pure Innergy, Gazelle Fuente Plus Innergy, Gazelle Fuente Lite Innerg, Gazelle NL Innergy, Gazelle Medeo Xtra Innergy XT/X2, Gazelle Medeo Excellent Innergy XT, Gazelle Medeo Plus Innergy, Gazelle Miss Grace, Gazelle Orange Pure Innergy, Gazelle Orange Plus Innergy, Gazelle Orange Xtra Innergy, Gazelle Orange Excellent Innergy 

Gazelle Innergy Goud fietsaccu revisie: het proces

Gazelle Innergy Goud accu kopen

1. U stuurt de oude Gazelle Innergy Goud accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het accu-model en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode.

Gazelle Innergy Goud accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Gazelle Innergy Goud accu

Wanneer wij de gebruikte accu ontvangen hebben zal deze eerst een korte capaciteitstest ondergaan om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, zullen ze verwijderd en vervangen worden door A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Normaalgesproken wordt bij revisie de behuizing en elektronica van de oude batterij intact gelaten. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk voldoende energie produceert.

Gazelle Innergy Goud accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Deze e-mail bevat verder instructies voor gebruik van de accu na revisie. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, bijna helemaal leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Gazelle Innergy Goud accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsomstandigheden zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe Gazelle Innergy Goud accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen, hetgeen een positief effect heeft op de actieradius van uw elektrische fiets.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren duidelijk wanneer u de bestelling plaatst.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Gazelle door ons gereviseerd worden. Dagelijks verrichten onze reparateurs meerdere fietsaccu revisies en dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij ook voor de meer complexe modellen een passende oplossing vinden.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Goud
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 396 Wh (goud)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden