COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Gazelle

1. Kies de capaciteit die past bij uw gebruik
De 'capaciteit na revisie' is mede bepalend voor de maximale fietsafstand met uw Gazelle accu Goud. Meer capaciteit betekent dat u per laadbeurt verder met ondersteuning kunt fietsen.

2. Voltooi uw bestelling en ontvang verzendinstructies
Stuur uw eigen accu op naar het reparatiecentrum, waar wij alle oude energiecellen uit uw accu verwijderen en volledig nieuwe A-merk cellen terugplaatsen. Verzendinstructies ontvangt u direct per e-mail.

3. U ontvangt de accu weer volledig als nieuw retour
Nadat de batterij het revisieproces doorlopen heeft, ontvangt u persoonlijk bericht en krijgt u de accu weer op uw adres retour gestuurd met gebruiksinstructies.

› Let op: een klein gedeelte van de Innergy serie is van binnen ingegoten met epoxyhars. Deze accu's, te herkennen aan zwarte schroeven (zie foto 2) en serienr. dat begint met '38', komen niet in aanmerking voor revisie.


Originele capaciteit:
11 Ah (396 Wh)


...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

28 april

Details+

Details Gazelle Innergy Goud

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998002304. Deze accu wordt ook wel "Gazelle Innergy Gold accu" genoemd. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Gazelle
Balance Innergy, Bloom Innergy, Chamonix Xtra Innergy, Chamonix Plus Innergy, Chamonix Pure Innergy, Fuente Pure Innergy, Fuente Plus Innergy, Fuente Lite Innergy, NL Innergy, Medeo Xtra Innergy XT/X2, Medeo Excellent Innergy XT, Medeo Plus Innergy, Miss Grace, Orange Pure Innergy, Orange Plus Innergy, Orange Xtra Innergy, Orange Excellent Innergy 


Wat is de werkwijze?

Wanneer de accu is gearriveerd in het reparatiecentrum kan het proces beginnen. De behuizing wordt geopend, de versleten energiecellen worden verwijderd en nieuwe A-grade cellen worden in de accu geplaatst. Vervolgens kunt u weer een aantal jaar profiteren van langere ondersteuning. U ontvangt 24 maanden garantie op deze accu.
› Klik hier voor uitgebreide informatie over het proces


Hoe ver kunt u fietsen met de gereviseerde accu?

Ondanks dat de accu-capaciteit bepalend is voor de actieradius, is het niet mogelijk om een exacte indicatie te geven van het aantal kilometers dat u met de gereviseerde accu kunt fietsen. Er zijn namelijk diverse (omgevings) factoren mede bepalend voor de uiteindelijke fietsafstand.

  • Kiest u 8,7 Ah, dan zal de actieradius ongeveer 20% kleiner worden*
  • Kiest u 11,6 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk aan die van een nieuwe accu
  • Kiest u 14,5 Ah, dan zal de actieradius maximaal 30% groter worden*

› Klik hier voor meer informatie over de actieradius van uw e-bike 

*t.o.v. een nieuwe Gazelle Innergy Goud

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Goud
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 396 Wh (goud)
Voltage 36V
Doorlooptijd 10 werkdagen
Garantie 24 maanden
We helpen u via WhatsApp