Revisie mogelijk

Snel overzicht

Gelukkig is het niet nodig om een gloednieuwe Gazelle Innergy Platina accu voor uw e-bike te kopen, omdat de meeste onderdelen van uw accu prima hergebruikt kunnen worden. Dit is exact wat er bij revisie gebeurt: alleen de energiecellen van uw oude accu worden vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Gazelle Innergy Platina accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt de oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en u ontvangt de accu met nieuwe energiecellen retour.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Details+

E-bikes met Gazelle Innergy Platina accu

De accu is o.a. te herkennen aan het volgende typenummer: 998400000Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Gazelle

Gazelle Balance InnergyGazelle Bloom InnergyGazelle Chamonix Xtra InnergyGazelle Chamonix Plus InnergyGazelle Chamonix Pure InnergyGazelle Fuente Pure InnergyGazelle Fuente Plus InnergyGazelle Fuente Lite InnergGazelle NL InnergyGazelle Miss GraceGazelle Orange Pure InnergyGazelle Orange Plus InnergyGazelle Orange Xtra InnergyGazelle Orange Excellent Innergy

Gazelle Innergy Platina fietsaccu revisie: het proces

Gazelle Innergy Platina accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U kiest het accu-model en selecteert het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte accu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres.

Gazelle Innergy Platina accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Gazelle Innergy Platina accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

Gazelle Innergy Platina accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour verzonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, leeg te rijden en weer geheel bij te laden. 

Wat mag u verwachten van de Gazelle Innergy Platina accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren en het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Gazelle Innergy Platina accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Het is dan ook zonde om een volledig nieuwe Gazelle Innergy Platina accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Gazelle Innergy Platina accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen. Tegelijkertijd komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan: de prijs voor het reviseren van uw fietsaccu staat altijd op de productpagina vermeld.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van Gazelle kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies, zelfs voor modellen die door andere specialisten als ‘niet-reviseerbaar’ worden aangemerkt.

12 Maanden garantie op uw fietsaccu (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na vervanging van de energiecellen niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we in overleg tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het uitlezen of reviseren van de batterij blijkt dat deze niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu-model? Staat het e-bike er niet tussen? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Platina
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 14 Ah
Vermogen originele accu in Wh 504 Wh (platina)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden