COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Gazelle

1. Kies capaciteit die bij u nodig heeft
U kiest bij ‘capaciteit na revisie’ een optie die past bij uw gebruik. Hoe groter de capaciteit, hoe verder per laadbeurt met ondersteuning van uw Gazelle accu Platina gefietst kan worden.

2. Plaats bestelling online en ontvang verzendinstructies
Na de bestelling krijgt u per e-mail verzendinstructies. Uw eigen accu stuurt u op naar het reparatiecentrum, waar wij alle oude energiecellen vervangen door gloednieuwe A-merk cellen.

3. Uw eigen accu krijgt u volledig als nieuw retour
Nadat de batterij het volledige revisieproces doorlopen heeft, krijgt u deze als nieuw retour op uw adres gestuurd en heeft u weer jaren plezier van een groter bereik.

› Let op: een klein gedeelte van de Innergy serie is van binnen ingegoten met epoxyhars. Deze accu's, te herkennen aan zwarte schroeven (zie foto 2) en serienr. dat begint met '38', komen niet in aanmerking voor revisie.


Originele capaciteit:
14 Ah (504 Wh)


...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

1 mei

Details+

Details Gazelle Innergy Platina

De accu is o.a. te herkennen aan het volgende typenummer: 998400000Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Gazelle
Balance Innergy, Bloom Innergy, Chamonix Xtra Innergy, Chamonix Plus Innergy, Chamonix Pure Innergy, Fuente Pure Innergy, Fuente Plus Innergy, Fuente Lite Innergy, NL Innergy, Miss Grace, Orange Pure Innergy, Orange Plus Innergy, Orange Xtra Innergy, Orange Excellent Innergy


Wat is onze werkwijze?

Eenmaal aangekomen op het reparatie-adres wordt de accu opengemaakt en worden de versleten accu-cellen uit de accu gehaald. Vervolgens worden er nieuwe cellen in de accu geplaatst en hierdoor kunt u weer jarenlang profiteren van een grotere actieradius. Na ontvangst van de accu krijgt u 24 maanden garantie.
› Klik hier voor meer informatie over het proces


Wat mag u qua prestaties verwachten?

De capaciteit van de batterij bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met ondersteuning kunt afleggen. U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. Dit betekent dat de nieuwe actieradius vooraf niet exact bepaald kan worden.

  • Kiest u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius tot 15% kleiner*
  • Kiest u 14,5 Ah, dan blijft de actieradius ongeveel gelijk aan die van een nieuwe accu

› Klik hier voor meer uitleg over het bereik van uw accu

*t.o.v. een nieuwe Gazelle Innergy Platina

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Platina
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 14 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 504 Wh (platina)
Voltage 36V
Doorlooptijd 10 werkdagen
Garantie 24 maanden
We helpen u via WhatsApp