Revisie mogelijk

Snel overzicht

Gazelle

1. Selecteer de capaciteit die voor u geschikt is
Kies bij ‘capaciteit na revisie’ een optie die het beste past bij uw fietsafstand. Naarmate u kiest voor een grotere capaciteit, neemt ook het bereik van de Gazelle accu Innergy Zilver 9Ah toe.

2. Maak online bestelling aan en krijg instructies per e-mail
Direct na het aanmaken van uw bestelling ontvangt u verzendinstructies. U stuurt de accu op naar het reparatiecentrum waar wij volledig nieuwe A-merk accu-cellen in de behuizing plaatsen.

3. Uw eigen accu ontvangt u weer als nieuw terug
Nadat wij uw batterij hersteld hebben krijgt u deze retour gestuurd op uw adres. De accu is weer klaar voor jaren intensief gebruik met een grotere fietsafstand.

    • Sommige accu's zijn ingegoten met epoxy en komen niet in aanmerking (herkenbaar aan zwarte schroeven of serienr. dat begint met '37' of '38')


Originele capaciteit:
9 Ah (324 Wh)


...

* Verplichte velden

€ 319,00

Incl. BTW en verzending (NL)

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

9 mei

Details+

Gazelle accu Innergy Zilver

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998002303 of 998002307. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Gazelle
Balance Innergy, Bloom Innergy, Chamonix Xtra Innergy, Chamonix Plus Innergy, Chamonix Pure Innergy, Fuente Pure Innergy, Fuente Plus Innergy, Fuente Lite Innergy, NL Innergy, Medeo Xtra Innergy XT/X2, Medeo Excellent Innergy XT, Medeo Plus Innergy, Miss Grace, Orange Pure Innergy, Orange Plus Innergy, Orange Xtra Innergy, Orange Excellent Innergy


Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een revisie worden alle energiecellen van uw batterij vervangen, waardoor u nog jaren plezier heeft van een groter bereik met uw e-bike.
› Lees hoe wij uw accu weer als nieuw maken


Hoe presteert de accu na afloop?

De volgende waarden geven een schatting van de maximale actieradius, maar de exacte fietsafstand is afhankelijk van de omstandigheden:

› Zo werkt de actieradius van uw accu in de praktijk

Specificaties+

Interne referentie far-acc-22
Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Zilver
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 324 Wh (zilver)
Voltage 36V
Doorlooptijd 15 werkdagen
Garantie 24 maanden
We helpen u via WhatsApp