Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Innergy Zilver (998002303 / 998002307)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 9 Ah (324 Wh)
Volt: 36v

Eerst kiest u het nieuwe vermogen van uw accu. Het vermogen na revisie is van invloed op uw actieradius. U plaatst een bestelling en stuurt de versleten Gazelle Innergy Zilver vanaf een PostNL punt op naar ons reparatie-adres. Daar wordt de versleten batterij uit de behuizing verwijderd en een volledig nieuwe battery pack teruggeplaatst. Uitgebreide verzendinstructies krijgt u automatisch per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Gazelle Innergy Zilver accu

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998002303 of 998002307. Verschillende e-bikes van Gazelle zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Gazelle

Gazelle Balance Innergy, Gazelle Bloom Innergy, Gazelle Chamonix Xtra Innergy, Gazelle Chamonix Plus Innergy, Gazelle Chamonix Pure Innergy, Gazelle Fuente Pure Innergy, Gazelle Fuente Plus Innergy, Gazelle Fuente Lite Innerg, Gazelle NL Innergy, Gazelle Medeo Xtra Innergy XT/X2, Gazelle Medeo Excellent Innergy XT, Gazelle Medeo Plus Innergy, Gazelle Miss Grace, Gazelle Orange Pure Innergy, Gazelle Orange Plus Innergy, Gazelle Orange Xtra Innergy, Gazelle Orange Excellent Innergy 

Gazelle Innergy Zilver fietsaccu revisie: het proces

Gazelle Innergy Zilver accu kopen

1. U stuurt de oude Gazelle Innergy Zilver accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen.

Gazelle Innergy Zilver accu reviseren

2. Uw Gazelle Innergy Zilver fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Gazelle Innergy Zilver accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour gestuurd wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu is het aan te raden om de accu een aantal keren volledig op te laden en vervolgens bijna helemaal leeg te rijden.

Wat mag u van de Innergy Zilver accu verwachten na revisie?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren en het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw Gazelle Innergy Zilver reviseren?

Een voordelige keuze:
Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe Gazelle Innergy Zilver accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de Gazelle Innergy Zilver accu laten reviseren door onze specialisten.

Transparant over de prijs:
Van tevoren weten hoeveel u middels reviseren bespaart ten opzichte van nieuwe accu? Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en hoeft ook vooraf geen offerte aangevraagd te worden. Bovendien proberen we bij Fietsaccu-revisie.nl te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf. De prijs die u voor de revisie betaalt is in vrijwel alle gevallen vooraf bekend.

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden:
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Revisie specialist en Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Gazelle door ons gereviseerd worden. Dagelijks verrichten de reparateurs meerdere fietsaccu revisies en dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we voor de meeste elektrische fietsmodellen een passende oplossing bieden. Daarbij is fietsaccu-revisie.nl als enige Thuiswinkel waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Gazelle
Accu model Innergy Zilver
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 324 Wh (zilver)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden