Revisie mogelijk

Snel overzicht

Gelukkig is het niet noodzakelijk om een gloednieuwe Gazelle Panasonic Goud accu accu te kopen als de prestaties van uw huidige accu tegenvallen. De meeste onderdelen van uw huidige accu kunnen namelijk probleemloos hergebruikt worden. Dit is precies wat revisie inhoudt: alleen de energiecellen van uw oude accu worden vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Gazelle Panasonic Goud accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt de gebruikte fietsaccu gratis op naar ons reparatie-adres en u ontvangt de accu als nieuw retour.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

E-bikes met Gazelle Panasonic Goud accu

De fietsaccu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998401400. Diverse e-bikes van Gazelle (met voorwielmotor) zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Gazelle Balance C7 HF Gazelle Chamonix C7Gazelle HeavydutyNL C7 HFGazelle Miss Grace C7 HFGazelle Orange C330 HF , Gazelle Orange C7 HFGazelle Orange C8 HF

Gazelle Panasonic Goud accu revisie: wat zijn de stappen?

Gazelle Panasonic Goud accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude Gazelle Panasonic Goud fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Gazelle Panasonic Goud fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code.

Gazelle Panasonic Goud accu reviseren

2. De Gazelle Panasonic Goud fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte test onderworpen om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Afsluitend wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Gazelle Panasonic Goud accu retour

3. De Gazelle Panasonic Goud fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol voltooid is. In dit bericht vindt u bovendien instructies voor heringebruikname van de accu. Door het volgen van deze instructies helpt u de batterij zo snel mogelijk aan de maximale capaciteit. 

Wat mag na revisie verwacht worden van de Gazelle Panasonic Goud accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Gazelle Panasonic Goud accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw elektrische fiets(accu) na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe Gazelle Panasonic goud accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Gazelle Panasonic Goud fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Deze cellen kenmerken zich door een hoge energiedichtheid.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van Gazelle kunnen door ons gereviseerd worden. Sommige accu’s worden door andere revisiebedrijven als ‘niet-reviseerbaar’ aangemerkt. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies en door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om ook deze modellen van een nieuwe batterij te voorzien.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Gazelle Goud
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 11 Ah
Vermogen originele accu in Wh 396 Wh (goud)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden