Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Gazelle
Type: Panasonic Zilver (998401500)
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 8,8 Ah (317 Wh)
Voltage: 36v

U selecteert eerst met de blauwe knop het gewenste vermogen van de Gazelle Panasonic Zilver accu na revisie. Als uw bestelling volledig is afgerond stuurt u de versleten accu gratis op naar ons reparatie-adres, waar een volledig nieuwe batterij in de behuizing wordt geplaatst. Zo profiteert u weer jaren van een grotere actieradius. Uitgebreide instructies voor het verzenden ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Gazelle Panasonic Zilver accu

De fietsaccu is te herkennen aan het volgende typenummer: 998401500. Diverse e-bikes van Gazelle (met voorwielmotor) zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Gazelle Balance C7 HF Gazelle Chamonix C7, Gazelle HeavydutyNL C7 HF, Gazelle Miss Grace C7 HF, Gazelle Orange C330 HF , Gazelle Orange C7 HF, Gazelle Orange C8 HF

Gazelle Panasonic Zilver accu revisie: wat zijn de stappen?

Gazelle Panasonic Zilver accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Gazelle Panasonic Zilver accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Gazelle Panasonic Zilver fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Gazelle Panasonic Zilver accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Gazelle Panasonic Zilver accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een test plaats om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

Gazelle Panasonic Zilver accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies voor heringebruikname van de batterij. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu is het aan te raden om de accu een aantal keren volledig op te laden en vervolgens bijna helemaal leeg te rijden. 

Wat mag u verwachten van de Gazelle Panasonic Zilver accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (tegenwind, parcours)
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Gazelle Panasonic Zilver accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
Het is zonde om een volledig nieuwe Gazelle Panasonic accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Gazelle Panasonic Zilver fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogwaardige kwaliteit energiecel:
Behalve de capaciteit speelt ook de kwaliteit van de energiecellen een cruciale rol voor de actieradius en levensduur van de batterij. De A-grade energiecellen die in de oude behuizing geplaatst worden zijn alleen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Vrijwel alle fietsaccu’s van Gazelle kunnen door onze reparateurs gereviseerd worden. Dagelijks voltooien zij een groot aantal fietsaccu revisies en door hun jarenlange ervaring op dit gebied kan ook voor de meer exclusieve modellen een passende oplossing gevonden worden.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Panasonic
Accu model Gazelle Zilver
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8,8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 317 Wh (zilver)
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden