Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Energypak 300
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 8,8 Ah (300 Wh)
Voltage: 36v

U kiest met de blauwe knop het gewenste vermogen van de accu na revisie. Daarna verstuurt u de gebruikte Giant Energypak 300 accu gratis op naar ons reparatiecentrum. De versleten battery pack wordt uit de behuizing verwijderd en wij plaatsen nieuwe energiecellen terug, waardoor u weer vele jaren plezier heeft van een grotere actieradius. Instructies voor het verzenden van de batterij ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met GIant Energypak 300 accu

Diverse e-bikes van Giant zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Giant Prime E+3, Giant Twist Aspiro E+2 

Giant Energypak 300 fietsaccu revisie: het proces

Giant Energypak 300 accu kopen

1. U stuurt de oude Giant Energypak 300 accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

Giant Energypak 300 accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Giant Energypak 300 accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een korte test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt de batterij opnieuw getest. 

Giant Energypak 300 accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. U weet dan wanneer de batterij retour gestuurd gaat worden. Verder bevat deze e-mail instructies voor het gebruik van de batterij na revisie. Wij raden klanten altijd aan om de gereviseerde accu eerst 100% op te laden en vervolgens in een keer bijna volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen).

Wat mag u verwachten van de Giant Energypak 300 accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteunin
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Giant Energypak 300 accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
Het is zonde om een volledig nieuwe fietsaccu aan te schaffen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Giant Energypak 300 fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd en lid van Thuiswinkel Waarborg:
De meeste fietsaccu’s van Giant kunnen door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte vermogen voor uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens kantooruren kunt u natuurlijk ook per email (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model 300
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8,8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 300 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden