Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Energypak 400
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 11 Ah (400 Wh)
Volt: 36v

Selecteer met behulp van de blauwe knop het vermogen van de batterij na revisie. Het vermogen is van invloed op het bereik van de elektrische fiets. Wanneer u de bestelling heeft afgerond kan de Giant Energypak 400 gratis opgestuurd worden ter revisie. In het reparatiecentrum worden de versleten accu-cellen vervangen. Vervolgens krijgt u de accu als nieuw weer retour. Uitgebreide verzendinstructies krijgt u automatisch per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Giant Energypak 400 accu

Diverse e-bikes van Giant zijn uitgerust met deze fietsaccu: 

Giant Prime E+2, Giant Twist Aspiro E+1 

Giant Energypak 400 fietsaccu revisie: het proces

Energypak 400 accu kopen

1. U stuurt de oude Giant Energypak 400 accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het fietsmodel en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode. 

Energypak 400 accu reviseren

2. Uw Giant Energypak 400 fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een inspectie om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Energypak 400 accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u bericht per e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour gestuurd gaat worden. Verder bevat deze e-mail instructies voor gebruik van de accu na revisie. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, leeg te rijden en weer geheel bij te laden. Over het algemeen heeft de batterij pas na meerdere laadcycli de volledige laadcapaciteit bereikt.

Wat mag u verwachten van de Giant Energypak 400 accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Giant Energypak 400 accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te kopen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw Giant Energypak 400 accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten welk bedrag u met reviseren bespaart t.o.v. de aankoop van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen en hoeft ook geen afspraak ingepland te worden. Bovendien komt u bij ons achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan: voordat u de accu opstuurt is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen. Op die manier kunnen wij een krachtige batterij met een langere levensduur garanderen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Giant door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model 400
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 400 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden