Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Twist Energy Set 26v (244M08GE001-1V of 244LI9AH-02V) 
Energiecel: Li-Ion

Originele capaciteit: 9 Ah (234 Wh)
Voltage: 26v


U selecteert eerst met de blauwe knop de nieuwe capaciteit van uw versleten batterij Na het voltooien van uw bestelling kan de gebruikte Giant Twist Energy Set 26v accu gratis op naar ons reparatie-adres opgestuurd worden. De versleten batterij verwijderen we uit de behuizing en volledig nieuwe energiecellen worden teruggeplaatst. Zo profiteert u weer jaren van een grotere actieradius. Instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u per e-mail.


Behalve deze 26v Li-ion uitvoering is de accu er ook in 24v NiMH variant (deze info is te vinden op het gele stickertje). Heeft u de 24v NiMH? Kies dan de 24v Energy Set accu

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

20 augustus

Details+

Details Giant Twist 26v Li-ion

De 26v Li-ion accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 244M08GE001-1V (zilveren letters) of 244LI9AH-02V (oranje letters). Diverse e-bikes van Giant zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Twist Comfort, Twist Lite Single, Twist Express, Twist Go Single, Twist Go Double, Twist Elegance Single, Twist Elegance Double, Twist Esprit Single, Twist Esprit Double 


Wat zijn de stappen van het proces?

Eenmaal aangekomen in ons reparatiecentrum wordt de behuizing van de accu opengemaakt. Daaropvolgend worden de oude accu-cellen uit de accu gehaald en komen hier nieuwe voor in de plaats. Dit zorgt ervoor dat u weer jarenlang kunt profiteren van langere ondersteuning. De garantieperiode op de accu is standaard 12 maanden.
> Klik hier voor uitgebreide informatie over het proces


Hoe ver kunt u fietsen met de gereviseerde batterij?

Ondanks dat de capaciteit grotendeels bepaalt hoe ver u per laadbeurt kunt fietsen, zijn er meerdere factoren die een rol spelen. Om die reden is het vooraf niet exact te bepalen hoe groot de nieuwe actieradius van de batterij wordt.

  • Selecteert u 11 Ah, dan wordt de actieradius max. 20% groter*
  • Selecteert u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius max. 60% groter*

> Klik hier voor uitgebreide informatie over de actieradius

*t.o.v. een nieuwe Giant Twist 26v Li-Ion

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model Twist 234 Wh
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager verticaal
Capaciteit originele accu in Ah 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 234 Wh
Voltage 26V
Doorlooptijd 4 weken
Garantie 12 maanden