Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Twist Energy Set 26v (244M08GE001-1V of 244LI9AH-02V) 
Plaats accu: Bagagedrager verticaal
Vermogen originele batterij: 9 Ah (234 Wh)
Type energiecel: Li-Ion
Voltage: 26v

U selecteert eerst met de blauwe knop het gewenste vermogen van de accu na revisie. Na het voltooien van uw bestelling kan de gebruikte Giant Twist Energy Set 26v accu gratis op naar ons reparatie-adres opgestuurd worden. De versleten batterij verwijderen we uit de behuizing en volledig nieuwe energiecellen worden teruggeplaatst. Zo profiteert u weer jaren van een grotere actieradius. Instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u per e-mail.


26v Energy Set accu met Li-ion batterij heeft Giant gebruikt vanaf 2010. Deze was van 2006-2009 verkrijgbaar met NiMH batterij. Heeft u de NiMH variant? Kies dan de 24v Energy Set accu.

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Giant Twist 26v Li-ion accu

De 26v Li-ion accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 244M08GE001-1V (zilveren letters) of 244LI9AH-02V (oranje letters). Diverse e-bikes van Giant zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Giant Twist Comfort, Giant Twist Lite Single, Giant Twist Express, Giant Twist Go Single, Giant Twist Go Double, Giant Twist Elegance Single, Giant Twist Elegance Double, Giant Twist Esprit Single, Giant Twist Esprit Double 

Giant Twist 26v Li-ion accu revisie: wat zijn de stappen?

Giant Twist 26v 234 Wh accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Giant Twist 234 Wh accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Giant Twist 234 Wh fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Na verzending ontvangt u tevens een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Giant Twist 26v 234 Wh accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Giant Twist 234 Wh accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw getest.

Giant Twist 26v 234 Wh accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u bericht per e-mail. In dit bericht vindt u verder instructies voor heringebruikname van de batterij. Als u de gereviseerde accu retour ontvangen heeft is het verstandig om de accu eerst volledig op te laden, leeg te rijden en weer op te laden tot 100%.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Giant Twist 26v Li-ion accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw Giant Twist Li-ion accu reviseren?

Een voordelige keuze:
Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de Giant Twist accu laten reviseren door onze specialisten.

Transparant over de prijs:
Van tevoren weten hoeveel u middels reviseren bespaart ten opzichte van nieuwe accu? Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en hoeft ook vooraf geen offerte aangevraagd te worden. Bovendien proberen we bij Fietsaccu-revisie.nl te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf.

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung en om die reden kunnen wij een krachtige batterij met een langere levensduur garanderen.

Uw fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van Giant kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is als gespeclaiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het merendeel van onze klanten kan na revisie weer jaren volop genieten van hun e-bike. Na het vervangen van de versleten energiecellen wordt de batterij uitgelezen en getest om te bepalen of de batterij voldoende energie aflevert. Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte fietsmodel of vermogen? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model Twist 234 Wh
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager verticaal
Capaciteit originele accu in Ah 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 234 Wh
Voltage 26V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden