Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Twist 36v 288 Wh
Plaats accu: Bagagedrager verticaal
Vermogen originele accu:
8 Ah (288 Wh)
Volt:
36v

Kies het vermogen van de Giant Twist 36v batterij na revisie (8,8 Ah of 11 Ah). De versleten accu accu kunt u na het plaatsen van de bestelling gratis opsturen ter reparatie. Onze reparateurs zetten een nieuwe batterij in de behuizing, waardoor de actieradius van uw accu vergroot wordt. Instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Giant Twist 36v 288 Wh accu

De accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 244M13GE001-01V. Verschillende e-bikes van Giant zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Giant Escape Hybrid, Giant Twist Elegance 2012, Giant Twist Esprit Power, Giant Twist Go Power, Giant Twist Go Double Power , Giant Twist Go Elegance Double Power 

Giant Twist 36v 288 Wh fietsaccu revisie: het proces

Giant Twist 288 Wh accu kopen

1. U stuurt de oude Giant Twist 288 Wh accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het fietsmodel en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een e-mail met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden. Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

Giant Twist 288 Wh accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een capaciteitstest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. In enkele gevallen verwisselen onze reparateurs het Battery Management System (elektronica), maar meestal worden alleen de versleten energiecellen vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de accu opnieuw getest.

Giant Twist 288 Wh accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u bericht per e-mail. In dit bericht worden verder instructies geleverd voor heringebruikname van de accu. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, leeg te rijden en weer geheel bij te laden. Over het algemeen heeft de batterij pas na meerdere laadcycli de volledige laadcapaciteit bereikt.

Wat mag u verwachten als u de Giant Twist 36v 288 Wh accu bij ons laat reviseren?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden met PostNL:
Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu gratis en verzekerd via PostNL versturen.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Fietsaccu revisie specialist, lid van Thuiswinkel Waarborg:
De meeste fietsaccu’s van Giant kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het reviseren van versleten e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

De zekerheid van 12 maanden garantie (no cure, no pay):
In sommige gevallen levert een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties. In dat geval proberen wij samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte vermogen voor uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model Twist 288 Wh
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager verticaal
Capaciteit originele accu in Ah 8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 288 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden